Новини

09 Вересня, 2019 р., 14:07
 Проект «Придбання спецтехніки для КП «Відродження – 2017» Чаплинської селищної ради» , який  реалізовано за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад успішно завершено ! Сміттєвоз вже доставлено до  громади. 
03 Вересня, 2019 р., 14:15
Указом Президента України від 23.08.2019 № 621 «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» встановлено День Пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, який відзначається щорічно 29 серпня.
30 Серпня, 2019 р., 13:21
29 серпня 2019 року  за підтримки голови Чаплинської селищної ради Олексія Георгійовича Фаустова, начальника відділу культури Тетяни Василівни Божко у приміщенні комунального закладу «Чаплинський культурно-мистецький Центр», Чаплинська центральна бібліотека зустрічала талановитих, сучасних українських письменників Братів Капранових, які завітали до нашого селища завдяки спільному проекту «Книгомадри» за підтримки Українського культурного фонду разом з колегами з Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.А.Лавреньова.
24 Серпня, 2019 р., 14:56
УКРАЇНА ПОНАД УСЕ
15 Серпня, 2019 р., 13:50
 В рамках щорічної обласної національно-патріотичної акції «Ми – українці» з метою виховання патріотизму на підґрунті вивчення національних традицій і позитивних прикладів з історії та культури українського народу бібліотекарі комунального закладу «Чаплинська центральна бібліотека» провели  цикл заходів.
13 Серпня, 2019 р., 15:51
         13 серпня 2019 р. у Чаплинській селищній раді відбулася зустріч консультанта програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) Анною Загорулько та робочою групою Чаплинської селищної ради: Поліщуком В.М.; Ращупкіною А.М.; Куліш Ю.Є.; Мануйло І.В.; Приходько Т.Л.; Філоненко С.; Пуляєвою Л.А.  по розробці «Індексу спроможності місцевої влади (ICMB)». Робоча група працювала з формулярами для оцінювання за показниками основних компетенцій:
16 Липня, 2019 р., 13:41
І знову Чаплинська громада перемагає!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано