Новорічний турнір з вільної боротьби

Дата: 24.12.2021 13:39
Кількість переглядів: 759

За традицією, напередодні зимових свят у Чаплинській громаді проводиться Новорічний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат на Першість комунального закладу Чаплинської селищної  ради «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки». Змагання проходять з метою популяризації та розвитку вільної боротьби на Херсонщині, підвищення спортивної майстерності борців, сприяння розвитку та пропаганди фізичної культури і спорту серед населення, зміцнення дружніх стосунків із борцями та тренерами сіл і міст України.

Цього року змагання відбулися 22 грудня в спортивній залі комунального закладу «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» Чаплинської селищної ради. Позмагатися приїхали юні спортсмени Чаплинської та Хрестівської громад. Відкрив Новорічний турнір виконувач обов’язків директора комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки» Олександр Білий, який привітав спортсменів, їхніх батьків та всіх присутніх у залі з наступаючими новорічними святами, побажав гарного відпочинку під час зимових канікул і, звичайно, перемоги та видовищних бійцівських поєдинків. До участі у сутичках допускалися кращі борці відділення вільної боротьби 10 вагових категорій під керівництвом досвідченого керівника Алірізаєва М.М.

 Видовищні бої, завзяті крики  вболівальників. Неймовірна атмосфера спортивної зали… Емоційно, спортивно та напружено пройшли змагання. Результати поєдинків наступні:

 

        І місце

       ІІ місце

     ІІІ місце

Вагова категорія

 

 

 

25 кг

Івахненко Ілля

Харченко Ярослав

Харченко Дар’я

29 кг

Бородавка Володимир

Норченко Максим

Шакіров Мурат

35 кг

Мальченко Іван

Сливка Назар

Добрянський Артем

38 кг

Міліджаєв Роберт

Шукрієв Мурат

Горьовий Влад

40 кг

Зіневич Родіон

Мардінов Міслім

Ковальов Олексій

42 кг

Кушнерчук Сергій

Махмудов Салім

Кібаров Іса

45 кг

Норченко Олександр

Гмиря Андрій

Лаврик Єгор

50 кг

Халідов Наріман

Музафаров Малік

Мальченко Олександр

60 кг

Пророчек Станіслав

Музафаров Мавлюд

Садиков Садіяр

66 кг

Харченко Олександр

Усманов Рамаза

Асланов Рідван

 

Переможців та призерів змагань нагороджено грамотами, медалями,  подарунками та солодощами. Діти були задоволені, отримали багато вражень від змагань.

Дякуємо голові Чаплинської селищної ради Фаустову О.Г., начальнику відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Терлецькій І.І., директору ТОВ «Торговий Дом «Зоря-Плюс» та депутату селищної ради Яковлєву С.А., Рагімову Ісмаілу депутату селищної ради за надання фінансової підтримки у проведенні Новорічного турніру з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Також  дякуємо директорці комунального закладу «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» Чаплинської селищної ради Домбровській Е.М. за допомогу в організації свята.

 А юним спортсменам бажаємо нових досягнень та побиття власного спортивного рекорду.

 

Методист комунального закладу

Чаплинської селищної ради

«Дитячо-юнацький клуб

 фізичної підготовки»

Козуб Г.М.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано