Новини

26 Квітня, 2019 р., 14:44
Серед усіх трагедій, які пережило людство, чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами рукотворного забруднення екологічної сфери, негативного впливу на здоров’я, психіку людей, їх соціальні, економічні і побутові умови життя. Драматизм чорнобильської катастрофи не піддається ніякому виміру. Ядерного удару зазнавали все нові території, небезпека радіоактивного ураження загрожувала масам людей, всьому живому. Трагедія і подвиг Чорнобиля сколихнули світ, викликали до життя хвилю милосердя, бажання мільйонів людей допомогти перебороти спільну біду. 
26 Квітня, 2019 р., 10:49
Напередодні свята Великого Воскресіння Христового        25 квітня 2019 року, за підтримки селищного голови Олексія Георгійовича Фаустова, представники Чаплинської об’єднаної територіальної громади взяли участь в обласній Великодній культурно-мистецькій акції «Писанковий сад» на базі етно-культурного комплексу «Херсонська світлиця» обласного Центру народної творчості.
24 Квітня, 2019 р., 15:14
23 квітня 2019 року в КЗ «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради проходила обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів».
24 Квітня, 2019 р., 14:48
19-21 квітня 2019 року, у м. Київ, в Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв на території історико-культурного заповіднику Києво-Печерська Лавра відбувся ХХV ювілейний Всеукраїнський відкритий конкурс читців імені Тараса Шевченка. Конкурс проводиться за підтримки Міністерства культури України, присвячений 205-й річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка.
22 Квітня, 2019 р., 16:42
Понад вісімдесят прихильників «королеви» спорту змагалися 18 квітня на стадіоні «Освіта» за нагороди з легкої атлетики серед команд учнів закладів загальної середньої освіти Чаплинської селищної ради. Передусім порадувала масовість. Цього року виявили бажання посперечатися за призові місця п’ять шкіл громади: ОЗНВК «Чаплинська школа-гімназія»,ОЗ Чаплинська спеціалізована школа, Скадовська ЗОШ, Першокостянтинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Магдалинівська філія.
19 Квітня, 2019 р., 11:07
17 квітня 2019 року у приміщенні комунального закладу «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» в процесі реалізації проекту «Не обпалити янголу крила. Створення хореографічної студії для дітей з особливими потребами» відбулося засідання круглого столу «Ефективність соціалізації дітей з особливими освітніми потребами у суспільстві». Здійснення даного проекту стало можливим завдяки підтримці Українського Жіночого Фонду в рамках проекту DOBRE.
18 Квітня, 2019 р., 10:59
13 квітня 2019 року на базі КВНЗ «Херсонське музичне училище» Херсонської обласної ради м. Херсона відбувся обласний огляд – конкурс хорових колективів «Весняні дзвіночки»  шкіл естетичного виховання м. Херсона та області.
16 Квітня, 2019 р., 11:46
18 січня 2019 року на базі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський краєзнавчий музей», який знаходиться у приміщенні Чаплинського культурно-мистецького Центру, розпочала свою роботу студія рукоділля «Куферок» на чолі з керівником Оленою Приваловою. Для зручності проведення занять та музейних уроків для школярів та дорослих, за підтримки Чаплинського селищного голови Олексія Георгійовича Фаустова, було придбано великий стіл та нові стільці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано