Новини

21 Жовтня, 2024 р., 23:31
Жоден з нас навіть у страшному сні не міг уявити, що колись доведеться обирати між затишком рідного дому і повною невідомістю, непевністю та невизначеністю. Але… Але на нашу землю, в наші домівки брудним чоботом увірвався ворог, нелюд, окупант… І все життя розлетілося, розсипалося, мов крихкий кришталь. І кожному, хто опинився в окупації, довелося стати перед тяжким, жахливим вибором. Ти, твої діти, або залишаєтеся в рідному домі, але не живете, а виживаєте, не любите, а ненавидете і проклинаєте, не можете дихати на повні груди, щось, ніби давить на тебе непід’ємною вагою, і найстрашніше – наражаєте на небезпеку не лише себе, а й своїх дітей, або ж залишаєте в рідному домі все – все, що рідне серцю: і фото, на яких усе життя, і улюблений посуд, і милі дрібнички, що колись дарували близькі люди, все… Берете з собою мізерну крихту минулого життя і їдете, їдете туди, де дихається вільно, де можеш любити де живеш, де вона – Україна.
21 Жовтня, 2024 р., 23:10
Опорний заклад “Чаплинський ліцей” Чаплинської селищної ради всупереч викликам і труднощам  продовжує навчати юних українців нашої громади. Війна спричинила велику хвилю переселення, що унеможливило для багатьох учнів очне навчання, та прискорила розвиток дистанційної освіти. Сьогодні багато дітей навчаються в ОЗ “Чаплинський ліцей”, перебуваючи в різних куточках світу.  Щодня вчителі нашого ліцею не тільки передають знання учням, а і  демонструють уроки боротьби, стійкості та перемог.
18 Жовтня, 2024 р., 06:08
20 серпня 2024 року Верховна Рада України прийняла Закон України № 3894—ІХ «Про захист конституційного ладу у сфері діяльності релігійних організацій» (далі — Закон). «ЗА» у другому читанні проголосувало 265 народних обранців.
14 Жовтня, 2024 р., 08:20
З чого починається Батьківщина?
07 Жовтня, 2024 р., 20:23
Ветерани хотіли б бачити державу головним провідником своєї реінтеграції, а основною її функцією вважають надання можливостей.
06 Жовтня, 2024 р., 08:57
Дорогі вчителі, вся освітянська родино !!!
04 Жовтня, 2024 р., 06:05
До відома ветеранів, ветеранок, членів їх сімей та сімей загиблих воїнів про можливість безоплатно звернутися на Гарячу лінію кризової та юридичної підтримки Українського ветеранського фонду.
01 Жовтня, 2024 р., 09:53
Це свято запроваджено 2014 року на вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць
28 Вересня, 2024 р., 20:20
Департамент захисту довкілля та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації інформує про початок Процедури громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень до  Документа державного планування "Регіональний план управління відходами в Херсонській області до 2034 року» (ДДП) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора