«Пам’ять має могутню силу»

Дата: 14.12.2021 16:55
Кількість переглядів: 1030

         Вшановуючи пам’ять Романа Набєгова, загиблого під Іловайськом та нагородженого орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) в  Чаплинській центральній бібліотеці презентовано  виставку-персоналію  «Я люблю Україну». Бібліотекарі активно поширюють серед молоді книги Романа, які подарувала мама героя Оксана Василівна Набєгова бібліотекам Херсонщини: збірку Романа Набєгова «Ни шагу назад», та дві декоративні книги – «Я за Україну».

         11 листопада 2021 року Роману Набєгову виповнилося б 35 років… Але він навіки залишився 27-річним.   «Його життя – як стрімкий, але короткий політ птаха. Романтик, поет, лицар, справжній офіцер, патріот, людина честі і надійний друг», - так написали в спогадах і такими пам’ятають Романа його друзі, колеги і бойові побратими. «Я за Україну, Якщо треба – згину…»,  так написав Роман у 2007 році, задовго до воєнних подій на Сході України. На превеликий жаль він став пророком…Він загинув за Україну, за краще майбутнє, за нас із вами…

         13 грудня   працівники комунального закладу «Чаплинська центральна бібліотека» приєдналися до обласного поетичного стріму, присвяченого пам’яті Романа Набєгова «Пам’ять має могутню силу…». В заході взяли участь бібліотекар відділу обслуговування  Суханова  Ірина та користувачі бібліотеки серед молоді  Чуб Олександра та Шаматовська Євгенія.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано