Новини

19 Грудня, 2017 р., 18:02
У Чаплинській громаді відбулось відкриття головної новорічної ялинки та Свято Святого Миколая
14 Грудня, 2017 р., 21:49
Участь в заході прийняли голова Чаплинської селищної ради Фаустов О.Г., заступники, представники установ та організацій громади, депутати, молодь, пересічні мешканці, небайдужі до життя громади. Проект документу готовий. На черзі -громадське обговорення та затвердження на сесії селищної ради.
14 Грудня, 2017 р., 20:27
Стало традицією в грудні місяці в комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа»  проводити тематичні лекції – концерти присвячені творчості видатних композиторів. 
14 Грудня, 2017 р., 16:07
         14 грудня 2017 року в малій залі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Культурно-мистецький центр» відбувся урок пам’яті «Атомне століття раною горить», присвячений Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
11 Грудня, 2017 р., 16:36
Головна тема цьогорічного фестивалю – «Чотири градуси» та присвячена проблемі зміни клімату й захисту довкілля. Екологи прогнозують: до кінця сторіччя саме на стільки підніметься середня температура на Землі, що спровокує природні катаклізми на планеті. Херсонська область останньою серед областей України приймає естафету транслювання і стартує 10 грудня символічно в день прав Людини і проводитиметься до 17 грудня.
11 Грудня, 2017 р., 15:44
На території Чаплинської селищної ради до акції долучились навчальні заклади, установи та організації, волонтери.
11 Грудня, 2017 р., 09:59
День місцевого самоврядування це подія, що не лише яскраво підтверджує активну участь широких мас населення в управлінні державою, високу роль самоврядності як найдемократичнішої, наймасовішої форми управління в суспільстві, а й возвеличує чесну й самовіддану працю сільських, селищних, міських голів, депутатів і працівників виконавчих апаратів місцевих рад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано