У комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа» відзначено День музики

Дата: 07.10.2019 16:53
Кількість переглядів: 1009

 

         1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний День музики. Щороку концертною програмою зустрічають це свято і у комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа». Приємно усвідомлювати, що в цей день ми стаємо причетними до великого масштабного дійства. Адже в усіх куточках світу, в усіх концертних залах звучить музика, об`єднуючи  професійних музикантів, аматорів та всіх, хто має відношення до цього прекрасного виду мистецтва.

Концертна  програма, як завжди, була різноманітною. У ній звучали класичні твори, сучасні та джазові композиції, народні та естрадні пісні. Вперше  учні  фортепіаного відділу  із  задоволенням  виконували  свої  твори  на  білому  роялі, який  нещодавно придбала для музичної школи Чаплинська селищна рада.

          Головним дійством свята була посвята в музиканти 26 першокласників, які  почали  навчання  музиці  в цьому  році. Це  діти  5-7 років, які були зараховані завдяки переходу школи до нових  освітніх  програм. Чаплинська  музична школа поки що єдина в області пішла на цей пілотний проект, щоб дати можливість якомога більшій кількості дітей використати своє право на здобуття музичної  освіти.

         Музика стала для нас професією і цей глибинний багатогранний світ ми відкриваємо нашим учням. Нам дуже приємно, що ми маємо свою особливу вишукану публіку, яка з бажанням відвідує наші концерти, цінує живе звучання музики та відчуває потребу в естетичному задоволенні від неї.

         Хочу ще раз привітати зі святом своїх колег, учнів та всіх цінителів цього прекрасного виду мистецтва. Бажаю, щоб музика назавжди залишалася  супутницею нашого життя. Адже жодний вид мистецтва не може зрівнятися з музикою силою свого емоційного впливу на наші людські душі. Нехай вона продовжує надихати та окриляти нас, додавати життєвих сил та позитивних  емоцій, приємних почуттів та чудового настрою!

                                                      Т.В.Яковенко,

                                                      Директор КЗ Чаплинської селищної ради

                                                      «Чаплинська дитяча музична школа»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано