Кубок селищного голови з футболу

Дата: 15.10.2019 16:34
Кількість переглядів: 838

Вже багато років, на День заснування селища Чаплинка, за підтримки селищного голови О.Г. Фаустова, проводиться «Кубок селищного голови».

Цього року 14 жовтня на стадіоні «Освіта» зустрілися три команди, які понад усе хотіли здобути перемогу, це:  команда смт. Чаплинка, с. Червона Поляна та с. Преображенка. На стадіоні було багато глядачів, які полюбляють футбол, старости сіл, які приймали участь у змаганнях, а також присутніми були голова Чаплинської селищної ради О.Г. Фаустов, секретар Чаплинської селищної ради  І.І. Котик, заступник селищного голови О.М. Яшний.

Команди були налаштовані на перемогу, але нагорода дістається тільки найкращому. Так, команда з с. Червона Поляна у двох протистояннях проти  команди «Скіф» Чаплинка та «Старт» с. Преображенка, здобули перемоги, чим забезпечили собі перше місце. Доля інших місць вирішувалась у протистоянні «Скіф» Чаплинка та «Старт» с. Преображенка, де впевнено перемогли чаплинці.

Тож за результатами ігор І місце зайняла команда «Поляна» с. Червона поляна, ІІ місце команда «Скіф» смт. Чаплинка, ІІІ  місце команда «Старт» с. Преображенка.

Нагороджував переможців селищний голова, вони отримали кубки та грамоти. Не залишились без нагород і кращі гравці команд, які також були  нагороджені грамотами селищного голови. Хочу подякувати всім вболівальникам які прийшли на стадіон підтримати наших молодих футболістів, а також  голові Чаплинської селищної ради О.Г. Фаустову який всіма своїми силами допомагає розвитку футболу в нашій громаді.

 

                          В.о. директора

                                                    КЗ «Чаплинський ДЮКФП»

                    О.О. Білий



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано