Свято осені у «Червоній калині»

Дата: 03.10.2019 16:32
Кількість переглядів: 550

29 вересня 2019 року у приміщенні комунального закладу «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відбулося надзвичайно веселе та гарне свято осені, яке відзначали учасники розважально-інтелектуального гуртка «Червона калина».

Як завжди привітно зустрічала своїх гостей керівник гуртка Олена Іванівна Люшненко.

Свято проходило у дружній атмосфері. Прекрасна пора року Осінь завітала до учасників дійства та частувала своїми дарами, калиною та квітами, запрошуючи до вальсу.

         А яке ж свято без часточки гумору. Цікава театралізована вистава «Як жінка чоловіка продавала» підняла настрій усім присутнім. Такими ж веселими на святі були  яскраві та веселі циганка, яка ворожила учасникам щасливу долю і довгі літа та невгамовно танцюючий циган, який зачарував усіх присутніх жінок.  

         Цікаві конкурси та запальні танці продовжили вечір відпочинку. Багатий осінніми дарами святковий стіл милував око яскравим різнобарв’ям кольорів та смаком страв. Чого тільки не було на святі.

         Присутні та гості свята отримали неймовірний заряд енергії та позитивні враження від проведено часу разом. Але попрощалися один з одним вони ненадовго і вже 01 жовтня 2019 року у Міжнародний день людей «золотого» віку знову завітали до затишної зали для перегляду цікавого комедійного кінофільму «Свадьба в Малиновке».

Перед показом кінофільму  привітала своїх учасників гуртка «Червона калина» їх керівник Олена Іванівна, побажавши міцного здоров’я, довгих років життя наповнених яскравими і щасливими подіями. З привітаннями до гостей звернувся в.о. директора КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр» Дмитро Сергійович Спільний.

І цього разу вони не змогли покинути залу без запальних та веселих танців.

Енергійні, непосидючі, активні, життєрадісні та позитивні здатні надихнути кожного любити життя і у будь якому віці отримувати від нього задоволення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано