Представники Чаплинської громади відвідали військові частини та привітали військових зі святом – Днем захисника України

Дата: 15.10.2019 15:49
Кількість переглядів: 661

З нагоди святкування Дня захисника України, 14 жовтня 2019 року представники Чаплинської селищної ради відвідали військові частини, що дислокуються на території Чаплинської селищної ради.

Очільник освіти Чаплинської громади - начальник відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Кулик Олена Єгорівна привітала захисників зі святом та подякувала за сумлінне виконання військового обов’язку, мужність і відвагу, самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету України.

З нагоди святкування Дня захисника України було нагороджено грамотою Чаплинської селищної ради молодшого сержанта Лучку Романа Романовича, подяками Чаплинської селищної ради молодшого сержанта Копійку Олександра Ігоровича та солдата Гнатіва Василя Михайловича.

Разом з привітальними словами, Олена Єгорівна, зачитала  бійцям листи написані здобувачами освіти, які містили в собі слова вдячності,  побажання повернутися живими, привітальні віршовані рядки. Кожен військовослужбовець отримав у подарунок оберіг, малюнок  та привітальну листівку виготовлені дитячими руками.

Естафету вітань продовжили вихованки комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» Криволап Марія та Абібулаєва Саліме, виступивши  для бійців з піснями «Це моя земля», «Молитва за Україну».

Любі наші захисники, нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких "баталій", які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано