Новини

23 Квітня, 2018 р., 15:32
Ця неба ясна, неосяжная синь,
20 Квітня, 2018 р., 19:36
У Чаплинський територіальній громаді 19 квітня 2018 року відбулося справжнє свято – звітній концерт щорічного обласного огляду-конкурсу художньої творчості «Таврійський барвограй». Захід проходив з метою виявлення творчо-обдарованих дітей та молоді у різних видах мистецтва, сприяння подальшому розвитку обдарувань, залучення до активної участі у мистецькому житті громади. 
19 Квітня, 2018 р., 23:03
В Чаплинській селищній раді 19 квітня 2018 року відбулось засідання «Удосконалення послуг», яке провела Анна Загорулько - програмний спеціаліст  Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)". 
19 Квітня, 2018 р., 19:22
Метою виїзду було консультування мешканців села, надання методичної допомоги працівникам сфери освіти та культури, соціальному працівнику та старості, просвітницька робота із учнівською молоддю та педагогічними працівниками.
17 Квітня, 2018 р., 22:54
Під час спілкування з головою селищної ради Фаустовим О.Г. обговорили досягнення громади та перешкоди, з якими довелось зіткнутись, пріоритетні напрямки діяльності та важливі кроки, які необхідно зробити для підвищення ефективності в окреслених сферах.
13 Квітня, 2018 р., 16:50
Відповідно до річного плану роботи комунального закладу Чаплинстької селищної ради «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» на 2017-2018 н.р., 13 квітня 2018 року на базі закладу проведено семінарське заняття з питань підготовки і проведення І етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для відповідальних за військово-патріотичне виховання у навчальних закладах та координаторів шкільних команд.
12 Квітня, 2018 р., 16:40
Сьогодні за ініціативи Херсонського регіонального відділення Асоціації міст України загальні збори РВ АМУ відбулися в селі Велика Кардашинка Голопристанського району, що є членом #АМУ, - на базі сільського зеленого туризму «Зелені хутори Таврії». Зважаючи на те, що область має величезний потенціал не тільки розвитку рекреаційної зони Чорного та Азовського морів, у міжсезоння, з початком весни та до глибокої осені тут активно розвивають зелений туризм. На території області діє до півсотні садиб сільського зеленого туризму.
12 Квітня, 2018 р., 08:02
11 квітня – Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів. Цю пам’ятну дату встановлено за рішенням Організації Об’єднаних Націй. З року в рік, в цей погожий весняний день, людство з тривожним трепетом в душі згадує тих, хто був закатований, знищений в фашистських таборах смерті.
07 Квітня, 2018 р., 16:56
Вперше, під таким авторським заголовком українського журналіста, письменника та кінематографіста, лауреата понад 20-ти міжнародних і телевізійних фестивалів, автора 16 книжок поезій і прози, відомого херсонця,  Анатолія Марущака, Головне управління ДФС у Херсонській області презентує театральну міні - постановку «Податкові манси», у виконані зіркового складу акторів та музикантів Херсонського обласного академічного музикально - драматичного театру ім. М. Куліша, спеціально написану для проведення кампанії «Декларування доходів громадян – 2018» на Херсонщині.
06 Квітня, 2018 р., 13:06
Котилася писаночка з гори на долину, Прикотилась прямісінько до нас у гостину, А за нею йде Великдень, несе білу паску, Дзвонить в дзвони, всім дарує радощі і ласку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано