Новини

14 Травня, 2018 р., 17:04
           Найбільша цінність – діти. Від того, якими вони виростуть залежить майбутнє нації, держави. На педагогів покладено надзвичайно відповідальну місію, не тільки дати міцні знання -  виховати всебічно розвинену особистість.
10 Травня, 2018 р., 17:11
Стало доброю традицією з боку керівництва Чаплинської селищної ради напередодні відзначення Дня Перемоги відвідувати ветеранів Другої світової війни. І цей рік не став виключенням. Чаплинський селищний голова Фаустов О.Г. 08 травня 2018 року відвідав населені пункти громади, особисто завітав у домівки ветеранів, поспілкувався, запросив на урочистості, присвячені Дню перемоги та передав подарункові набори. Крім того, відвідали ветеранів Другої світової війни, що проживають на території громади і директор комунальної установи «Центр соціальних послуг» Чаплинської селищної ради Ращупкіна А.М., голова організації ветеранів Чаплинської ОТГ Добровольський О.Ф., які передали цінні подарунки, придбані за рахунок коштів місцевого бюджету.
10 Травня, 2018 р., 15:50
                 9 травня 2018 року у Чаплинській громаді свято Перемоги почалося із святкової ходи з дітьми. По переду колони йшли діти з прапорами України та Перемоги із представниками влади, представниками підприємств, установ, організацій, громадськості. Хода супроводжувалась музичним супроводом народного духового оркестру «Таврійські сурми» (кер. І.Іваськів).
10 Травня, 2018 р., 15:33
Ми пам’ятаємо про тих, хто не вернувся з битви. Ми думаєм про вас, хто серед нас живих. Ми будемо за вас свій отчий край любити І на землі своїй лишати добрий слід.
10 Травня, 2018 р., 08:54
5 травня 2018 року в Херсонському державному університеті відбувся VI Всеукраїнський фестиваль – конкурс вокально- хорового мистецтва « Maestoso».
08 Травня, 2018 р., 09:01
Чаплинською селищною радою підписано договір з "Зооконтроль".  Харківська громадська організація «ЗooКoнтpoль» проводить стерилізацію, вакцинацію від сказу та чіпування (вводиться електронний мікрочіп з датою вакцинації і датою подальшої ревакцинації) чотирилапих, кліпсування (на вушку тваринного буде розміщена кліпса з назвою міста для її візуалізації), після чого повертає їх на колишні місця.
07 Травня, 2018 р., 15:15
07 травня 2018 року в комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» проведена літературно - музична композиція "Віра в Перемогу", присвячена вшануванню Дню пам`яті та примирення і Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
07 Травня, 2018 р., 12:38
Центром соціальних послуг Чаплинської селищної ради проводиться робота щодо допомоги сім’ям, які переселені з тимчасово окупованої території та проживають в Чаплинській ОТГ. За підтримки ГО «Ліга соціально відповідальних жінок» та Угорської Екуменічної Служби Допомоги 8 сім’ям вищезазначеної категорії було вручено гуманітарну допомогу за місцем проживання та в приміщенні Центру соціальних послуг. Крім того, сім’ям ВПО надано консультації та інформаційні послуги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано