У Чаплинській об’єднаній територіальній громаді відзначено День опору Криму російській окупації

Дата: 27.02.2020 08:10
Кількість переглядів: 921

 

         26 лютого минає 6-та річниця тимчасової  окупації (анексії)   Автономної Республіки Крим та м. Севастополя. Дата, яка нагадує  про   насильницьке протиправне відторгнення Кримської автономії та Севастополя від України та одностороннє включення до складу Російської Федерації.

         26 лютого 2020 року для громади селища проведено захід  «Крим, який ми любимо». Захід підготовлено відділом культури та комунальними установами Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» та «Чаплинська центральна бібліотека».

На заході були присутні заступник голови Чаплинської селищної ради з гуманітарних питань О.М. Яшний, начальник відділу культури Чаплинської селищної ради Т.В. Божко, працівники комунальних установ, відділів, структурних підрозділів Чаплинської селищної ради, громадськість.

Для присутніх бібліотекар Суханова Ірина зробила історичний екскурс  щодо подій лютого 2014 року в Криму.  Насильницька анексія Криму, як і псевдореферендум, не визнаються українською державою, українськими громадянами і більшістю країн, не визнається Генеральною асамблеєю ООН, Парламентською Асамблеєю Ради Європи, Організацією Безпеки і Співробітництва в Європі.

Український народ впевнений, що Крим обов’язково буде повернутий Україні. Продемонстрований фільм «Крим. Оточені зрадою» викликав гордість за тих військовослужбовців, які не зрадили Україні і які готові відстоювати незалежність свої держави.

До уваги громади селища презентувалась книжкова виставка про події анексії Криму.

 

Жовнірчук А.Л.,

Директор КЗ Чаплинської селищної ради

«Чаплинська центральна бібліотека»

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано