Новини

04 Жовтня, 2018 р., 13:45
1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Святкування відбувались по всій країні, не виключенням стала й Балтазарівська громада.
03 Жовтня, 2018 р., 13:37
День 1 жовтня 2018 року  обіцяв бути гарним – зранку засяяло яскраве сонце. Це був чудовий подарунок для тих, хто пов’язав  своє життя з музикою. Адже саме 1 жовтня – Всесвітній день музики. Для викладачів музичної школи він розпочався з концерту в територіальному центрі соціального обслуговування де викладачі Пуздря І.В., Плешинець І.А., Яковенко Ф.В., Парадзінська С.О. та Шумельчук Л.В. вітали людей похилого віку.
01 Жовтня, 2018 р., 16:55
День літньої людини – це добре та світле свято, коли вшановують представників старшого покоління.
28 Вересня, 2018 р., 14:20
Чаплинка приєдналась до Всеукраїнської акції флеш-мобу «Усиновлення – це любов назавжди», спрямованої на привернення уваги до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування громадян про маленьких українців різного віку, їх братиків та сестричок, які виховуються в інтернатних закладах і очікують усиновлення. Захід пройшов за ініціативи комунальної установи «Центр соціальних послуг» Чаплинської селищної ради та служби у справах дітей Чаплинської районної державної адміністрації. Учасники флеш-мобу сформували  велике серце  всередині якого розмістили фото дітей, які перебувають на обліку та чекають на усиновлення.
28 Вересня, 2018 р., 13:26
Вже стало традицією проведення в Чаплинці груп взаємодопомоги, взаємопідтримки, майстер класів для осіб, що потребують особливого піклування, в рамках надання психосоціальної підтримки. 27 вересня 2018 року відбувся майстер клас, на якому учасники знову малювали на воді.  Діти та дорослі із задоволенням випробовували техніку «Ембру». Матеріали для заходу надані обласною організацією Товариства Червоного Хреста України. Захід проведено волонтерками Товариства Червоного Хреста України у співпраці із комунальною установою "Центр соціальних послуг" Чаплинської селищної ради.
27 Вересня, 2018 р., 11:36
     Чаплинська селищна рада почала ремонт зали зразкового ансамблю танцю «Капітошка» Комунального закладу Чаплинської селищної ради «Культурно-мистецького Центру».
27 Вересня, 2018 р., 11:33
    На даний час Чаплинська селищна рада пройшла відбір на отримання допомоги від Програми “U-LEAD з Європою” у модернізації та створенні ЦНАП. Отримали висновок по проектній заявці на реалізацію проекту «Реконструкція  частини приміщень кінотеатру під розміщення ЦНАПу Чаплинської селищної ради за адресою: вул. Паркова, 30а, смт Чаплинка, Чаплинський район, Херсонська область» який реалізується за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Проектом передбачається ремонт залу, фасаду, порогу та встановлення опалювальної системи. Ведуться роботи з метою створення більш якісних, зручних, комфортних умов надання адміністративних послуг, запобігання соціальної напруги, зменшення витрат часу мешканців на отримання послуг.
27 Вересня, 2018 р., 11:30
     Чаплинська селищна рада працює над встановленням місць для сидіння на стадіоні «Освіта», які отримала по швидкому гранту Quick Win програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID). Залишилося зовсім трішки і мешканці громади зможуть в комфортних умовах переглядати матчі по футболу, вільної боротьби та спостерігати за різними змаганнями.
27 Вересня, 2018 р., 11:27
Чаплинська селищна рада останні тижні отримувала поставки програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) для малої зали КЗ «Культурно мистецького центру»: ноутбук, проектор, камеру для конференцзалу, фліпчарт, радіосистему, мікшуючий підсилювач, маршрутизатор, принтер, моторизований екран, кондиціонер, 50 офісних стільців. Чаплинська селищна рада почала поточний ремонт малої зали Комунального закладу Чаплинської селищної ради «Культурно-мистецький Центр».
26 Вересня, 2018 р., 08:39
          Діти з інвалідністю Чаплинського району, які раніше щорічно їздили до обласного центру, вдруге цього року розпочали 10-денний курс соціальної та фізичної реабілітації в Чаплинці. Умови для ефективної роботи спеціалістів забезпечує Чаплинська селищна рада, крім того кожній дитині громади виділено розхідні матеріали, необхідні для відвідування процедур. Лікувальний масаж, лікувальна фізкультура, заняття з логопедом-дефектологом, арт-терапія - це послуги, які в даний час отримують діти, які потребують коригування порушень розвитку. Під час попереднього візиту спеціалістів, селищний голова Фаустов О.Г. обговорював шляхи взаємодії Чаплинської ОТГ та Херсонського обласного Центру соціальної реабілітації для дітей-інвалідів. Селищна рада виконала взяті зобов’язання, отже співпраця триває.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано