Новини

20 Листопада, 2018 р., 14:22
                                                                                  Коли любов не має меж,                                                                                     Коли душа не знає втоми,                                                                                     Коли Землею ти живеш -                                                                                     Праця твоя стає святою!
20 Листопада, 2018 р., 09:09
   Присутні на тренінгу дізналися про гендерно-орієнтоване бюджетування: підходи до роботи на рівні громади, оцінку вихідної ситуації і можливості для роботи в конкретній сфері та ідентифікацію гендерно-специфічних проблем, мету та задачі ГОБ. На практичному занятті спробували виявити існуючі гендерні нерівності. Консультантка програми Добре Ольга Жукова дуже доступно та цікаво завжди проводить тренінги, дякуємо за навчання.
20 Листопада, 2018 р., 09:03
     У Чаплинській селищній раді закінчилася інформаційна кампанія з представлення Бюджету для громадян. Останнім селом  презентації стало с. Магдалинівка. Бюджет для громадян це документ, який розроблений для того, щоб у зрозумілій формі донести мешканцям громади інформацію про те, як ця громада отримує та витрачає кошти. Він служить інструментом підвищення рівня прозорості використання публічних коштів та сприяє участі громадян в процесах бюджетування.      Екземпляри документу потрапили до мешканців громади с. Магдалинівка, старостароз’яснила його призначення та зміст. Мешканці мали можливість поставити питання та взагалі висловитись, що вони думають про бюджет громади та його виконання. Бюджет для громадян був розроблений спільно працівниками фінансового відділу громади, громадськими активістами та експертами громадського партнерства За прозорі місцеві бюджети, в межах програми ДОБРЕ.
16 Листопада, 2018 р., 13:08
         Листопад продовжує нас радувати приємними спортивними миттєвостями.
15 Листопада, 2018 р., 08:18
14 листопада 2018 року на території Чаплинської селищної ради відбулася робоча зустріч з представниками програми  DOBRE, зокрема керівником програми DOBRE Беррі Рідом, регіональним менеджером Андрієм Нагорним, програмним асистентом Іллею Лісогором та програмним спеціалістом Загорулько Анною.
13 Листопада, 2018 р., 16:12
Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубників, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси.
12 Листопада, 2018 р., 14:30
         У п’ятницю, 09 листопада 2018 року, відбулися змагання зі стрільби кульової серед закладів загальної середньої освіти Чаплинської селищної ради. Дані змагання є цікавими для учнівської молоді і викликають у неї неабиякий інтерес. Проходили стрільби у спортивному залі Чаплинського ДЮКФП.
09 Листопада, 2018 р., 14:47
Так, 7 листопада 2018 р. в Новій Каховці розпочала свою роботу 6-та Академія жіночого лідерства.
08 Листопада, 2018 р., 16:54
 06 листопада 2018 року, похмурий осінній день, але це не стало перешкодою для участі учнів опорного закладу НВК «Чаплинська школа-гімназія»  у дитячих спортивних іграх «Старти надій» за програмою обласної Спартакіади. 
06 Листопада, 2018 р., 11:28
У Чаплинській об»єднаній територіальній громаді вже стало доброю традицією в кінці футбольного сезону влаштовувати свято футболу. Ось і цей рік не став винятком.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано