Новини

24 Вересня, 2018 р., 09:35
Яскравого сонячного дня 20 вересня 2018 року, команди з шести шкіл Чаплинської територіальної громади прибули до комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» та вишикувались для урочистого відкриття туристсько-краєзнавчих змагань.
22 Вересня, 2018 р., 15:38
          Стратегічними цілями селищної ради є забезпечення дозвілля, фізичного розвитку та активного відпочинку серед дітей та молоді сіл. Ігнорування цієї проблеми може призвести до бажання дітей та молоді самоусунутись від активного та здорового способу життя. Даний проект  "Вуличні спортивні тренажери у селах Скадовка, Червона Поляна, Кучерявоволодимирівка" відповідає поставленим цілям Чаплинської селищної ради та забезпечить оптимальні умови для занять спортом та розвине спортивну інфраструктуру громади.
18 Вересня, 2018 р., 16:52
В Чаплинській ОТГ 18.09.2018 року відбувся тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування (ГОБ) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)»
11 Вересня, 2018 р., 14:53
    У Чаплинській селищній раді радість! Нарешті ми отримали сидіння на стадіон «Освіта»!!! За допомогою програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) ми втілюємо проект швидкого гранту Quick Win в життя.
11 Вересня, 2018 р., 14:51
   04-05 вересня 2018 р. у Чаплинській селищній раді відбулася зустріч консультанта програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) Анною Загорулько та робочою групою Чаплинської селищної ради: Ращупкіною А.М.; Луценко С.В.; Коваленко Т.І.; Божко Т.В.; Мануйло І.В.; Приходько Т.Л.; Пуляєвою Л.А.  по розробці «Індексу спроможності місцевої влади (ICMB)». Нам були надані формуляри для оцінювання за показниками основних компетенцій:
25 Серпня, 2018 р., 12:03
24 серпня 2018 року Чаплинська громада відзначала 27 річницю Незалежності України.
23 Серпня, 2018 р., 10:30
ШАНОВНІ мешканці громади !
13 Серпня, 2018 р., 16:55
Участь в заході взяли представники установ та організацій, які надають послуги вразливим категоріям населення, керівництво, депутати селищної ради, активісти місцевих громадських організацій, грантменеджер ГО "Громадський центр "Нова генерація" Костянтин Філенко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано