ВІТАЄМО З ДНЕМ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 30.10.2020 07:32
Кількість переглядів: 662

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

На території громади діють установи, які займаються питаннями соціальної сфери. Це комунальна установа Чаплинської селищної ради «Центр соціальних послуг», комунальна установа Чаплинської селищної ради «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та комунальний заклад Херсонської обласної ради «Чаплинський геріатричний пансіонат». Завдяки роботі цих закладів багато людей отримують підтримку та допомогу у складних життєвих обставинах.

Соціальному працівникові доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров’ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім’ї, з проблемами працевлаштування, професійної й соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя і багато чим іншим.

Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми. День працівника соціальної сфери – професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки через службові обов’язки, а й за велінням совісті та покликом душі.

Шановні соціальні працівники! Вітаємо Вас зі святом. Бажаємо Вам у цей святковий день гарного настрою! Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі панують світло і злагода, а в серці - добро і мудрість, а в житті - достаток і удача.

Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай теплі слова людей та прекрасні почуття зігрівають Ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

Селищний голова  О.Г. Фаустов

та колектив Чаплинської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано