Новини

06 Червня, 2017 р., 09:28
День захисту дітей, який припадає на перший день літа - одне з улюблених міжнародних свят, його відзначають  у всьому світі з 1950 року.  Цей день - нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного та психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства. В Україні це свято започатковано з 1998 року.
04 Червня, 2017 р., 00:50
2 червня 2017 року на базі історико-розважального комплексу «Зелені хутори Таврії» відбувся відкритий фестиваль народної творчості «Душа півдня».
30 Травня, 2017 р., 13:55
Сьогодні у школах Чаплинської громади лунають «останні дзвоники». Завершується навчальний рік, починається пора канікул.
29 Травня, 2017 р., 11:56
28 травня 2017 року Чаплинська об»єднана територіальна громада  приєдналась до наймасштабнішого щорічного спортивно-благодійного проекту в Україні «Пробіг під каштанами» .
23 Травня, 2017 р., 21:56
“Патріотизм - це якість особистості, що характеризує вищий ступінь її духовного розвитку й самосвідомості, що виражається в ціннісному ставленні до своєї Батьківщини, її історії, культури й готовності до самопожертви в ім'я інтересів Батьківщини”. Немає необхідності говорити про важливість формування в учнів любові до Батьківщини, до “малої” Батьківщини.
23 Травня, 2017 р., 21:53
Питання нелегальної міграції, експлуатації дитячої праці та торгівлі людьми завжди були дуже болючими, і в водночас час багато людей вважають, що їх це не обходить. Проте останнім часом Україна з постачальника живого товару на чорний ринок праці європейських та азійських країн і сама перетворилася на подібний нелегальний ринок, де працю людей нещадно експлуатують, на роботу заманюють обманом, не розраховуючись та нехтуючи будь-якими правами найманих працівників.
19 Травня, 2017 р., 22:13
Вихователь ! … З ким можна порівняти його ? Ця професія поєднує в собі так багато: таланти лагідної матусі і дослідника світу, актора і художника, поета і майстра на всі руки. Скільки добрих слів сказано про нього, скільком малюкам він віддав часточку свого серця.
19 Травня, 2017 р., 21:53
18 травня 2017 року Чаплинською об"єднаною територіальною громадою взято участь у практикумі із застосування законодавства в Херсонському регіональному відділенні Асоціації міст України у м.Херсон на тему: «Організація надання первинної медичної допомоги та забезпечення соціального захисту населення в об"єднаній територіальній громаді»          Учасники практикуму: представники об"єднаних територіальних громад, керівники медичних закладів та закладів соціального обслуговування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано