Студія «Куферок» працює !

Дата: 16.04.2019 11:46
Кількість переглядів: 608

18 січня 2019 року на базі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський краєзнавчий музей», який знаходиться у приміщенні Чаплинського культурно-мистецького Центру, розпочала свою роботу студія рукоділля «Куферок» на чолі з керівником Оленою Приваловою. Для зручності проведення занять та музейних уроків для школярів та дорослих, за підтримки Чаплинського селищного голови Олексія Георгійовича Фаустова, було придбано великий стіл та нові стільці.

Студія працює кожного четверга з 13 до 16 години.  Вишивка і рукоділля  - це основний напрямок роботи студії. Ми не ведемо повномасштабного навчання, це радше спільне проведення часу за улюбленим заняттям. Але в той же час це можливість поділитися, порадитися і повчитися. Хто вже роками вишиває, хто тільки почав, але важливість і необхідність занять доводить часовий інтервал. Перше заняття тривало годину, два наступних - дві, а на останньому ми вирішили, що три години приємної роботи буде доречніше. Здавалося б, я знаю цих людей усе життя, а заняття відкрили їх зовсім з іншої сторони. Талановиті і креативні, готові поділитися своїм досвідом і вмінням, щедрі на добрі слова і щиру посмішку!

Вишиванки, крашанки, мишенята, Великодній янгол, кури з півнем  і гарний настрій – все це можна знайти і навчитися робити саме на заняттях студії «Куферок».

Бажання створювати милі дрібнички і монументальні твори передається один одному миттєво. Так, чудова майстриня Тетяна Анатолівна Гавриліна принесла показати свої вишиванки, рушники. Сказати, що вони нам сподобались – це нічого не сказати! Чергова річ, яку діставала пані Тетяна, захоплювала з першого погляду, змушуючи лише легенько видихнути «Оооо!». І робота закипіла! Лелеко Олена Василівна говорила, що вишиванка - це не про неї, а сама за цей час вже третю почала, аби порадувати своїх онучок.   Ренгач Олена Миколаївна й собі почала заквітчувати трояндами сорочечку для онуці. Гніденко Тетяна Миколаївна навчила нас в'язати гарненькі крашанки, а наступного разу будемо мишенят в’язати! Реалістичність і творчий підхід до створення вишитих картин     Бондаренко Тетяни Олексіївни беззаперечна. І зимовий ліс, і кіт, і троянди – прекрасні, та мені найбільш до вподоби кури з півнем, таке відчуття, що вини зараз скочать з жердини й підуть гребтися. Наумова Наталя Федорівна вже не одну вишиту роботу надіслала своїм діткам, а на заняттях на білому полотні все більше розростається квітучий сад!

Тож, шановні майстрині, ми Вас чекаємо у приміщенні комунального закладу «Чаплинський культурно-мистецький Центр» (2-й поверх).

 

Завідувач комунального закладу

 «Чаплинський краєзнавчий музей»

  Олена Привалова

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано