Звіт про роботу відділу земельних відносин за період  з 22 лютого  по 26 лютого  2021 року.

Дата: 26.02.2021 15:23
Кількість переглядів: 929

Головним спеціалістом та фахівцями відділу земельних відносин проведено звірку з Чаплинською державною інспекцією Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній республіці Крим та м.Севастополь, а саме:

а) Надано до інспекції списки орендарів, які використовують земельні паї на території селищної ради;

б) Надано інформацію щодо власників земельних ділянок, часток(паїв), які передали їх в оренду платникам єдиного податку четвертої групи.

в) Надано інформацію про всі зміни, що відбулися протягом року по власниках, користувачах земельних ділянок, яка необхідна для обчислення і справляння плати за землю з фізичних осіб.

2) Підготовлені - 23 проекти рішень сесії   для розгляду та погодження на черговому засіданні постійної депутатської комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

3) На виконання вказівки селищного голови щодо активізації передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності до комунальної власності Чаплинської селищної ради підготовлено та направлено листи-клопотання до Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області та Херсонської обласної державної адміністрації.

4) Підготовлено для вчинення нотаріальних дій матеріали до продажу – 3 (трьох) забудованих земельних ділянок несільськогосподарського призначення

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано