Херсонський обласний онкологічний диспансер висловлює подяку Чаплинській громаді !

Дата: 08.10.2021 19:36
Кількість переглядів: 2323

Комунальне некомерційне підприємство "Херсонський обласний онкологічний диспансер" Херсонської обласної ради - це профільний лікувально-профілактичний заклад вищого рівня акредитації, що забезпечує надання кваліфікованої спеціалізованої онкологічної допомоги населенню і здійснює методичне керівництво організацією протиракової боротьби в регіоні.

У відділеннях стаціонару постійно удосконалюється лікувально-діагностичний процес, впроваджуються новітні методи лікування.

Щорічно в стаціонарі закладу проходять лікування більше 7,5 тисяч хворих, виконується близько 3,5 тисяч найскладніших операцій, а в поліклініці диспансеру обслуговується понад 90 тисяч пацієнтів.

З метою надання якісної медичної допомоги  у лікуванні онкологічних захворювань у 2018 році почався збір коштів як від фізичних осіб так і організацій та підприємств області на придбання лінійного прискорювача.

Чаплинська громада не стояла осторонь і перерахувала   371 300 гривень .

І ось саме у жовтні 2021 року до Чаплинської селищної ради завітала Директорка Херсонського обласного онкологічного диспансеру,Заслужений лікар України,Ірина СОКУР  висловила слова вдячності громаді за вагомий внесок для придбання прискорювача.  Також у результаті бесіди з селищним головою Фаустовим Олексієм Георгієвичем було досягнуто домовленостей щодо безкоштовного обстеження у обласному онкодиспансері мешканців Чаплинської громади.

Наразі проводиться запис бажаючих пройти обстеження. Також планується організація трансферу до м.Херсон.  Детальну інформацію можна отримати за тел.2-14-65.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано