Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

17 Травня, 2021 р., 15:24
         Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що повідомлення про прийняття працівника на роботу подається фізичною особою-підприємцем до територіальних органів ДПС за місцем обліку його як платника ЄСВ за формою згідно з додатком до Порядку повідомлення Державній податковій службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 413 (із змінами та доповненням), до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором, а саме:
29 Квітня, 2021 р., 15:27
         Нещодавно юристи Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відстояли в суді позов на 1,4 млн гривень. А позивався до суду підприємець (далі – Позивач), який не погодився із застосуванням до нього податків та штрафів на зазначену суму.
09 Квітня, 2021 р., 08:43
         Ексклюзивні коментарі від спеціалістів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol.
31 Березня, 2021 р., 15:58
         Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує про необхідність подання декларації про майновий стан і доходи у разі прощення банком боргу.
30 Березня, 2021 р., 10:09
Ексклюзивні коментарі від спеціалістів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol.
29 Березня, 2021 р., 14:22
         Казначейство відкрило рахунки за надходженнями до місцевих бюджетів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя виключно для зарахування платежів із сплати боргів з місцевих податків та зборів, що виникли до дати початку тимчасової окупації - до 20.02.2014 року (дати початку тимчасової окупації, визначеної Законом України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»), платниками – резидентами, які мають об’єкти оподаткування з місцезнаходженням на тимчасово окупованій території України.
26 Березня, 2021 р., 14:20
         Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що Законом України від 04.12.2020 р. № 1072-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі - Закон № 1072), який набрав чинності 10 грудня 2020 року (опублікований у виданні «Голос України» 09.12.2020) передбачено збільшення мінімального порогу суми податкового боргу, до якої не застосовуються заходи стягнення.
18 Березня, 2021 р., 14:55
         Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі відповідає на запитання платників податків.          Відповідно до Податкового кодексу України (далі – Кодекс) податкова знижка для фізичних осіб, які не є суб'єктами господарювання, – документально підтверджена сума (вартість) витрат платника податку – резидента у зв'язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів – фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за наслідками такого звітного року у вигляді заробітної плати, у випадках, визначених цим Кодексом (п.п. 14.1.170 п. 14.1 ст. 14 Кодекс).
17 Березня, 2021 р., 14:39
Як щойно повідомили спеціалісти відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на території Херсонської області активізувалися «податкові» телефонні шахраї.
15 Березня, 2021 р., 16:39
         Нещодавно до кампанії декларування доходів громадян долучився майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу Леонід Андрієвський, який після закінчення Херсонського державного університету розпочав тренерську кар’єру в Чаплинській ДЮСШ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано