Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

01 Листопада, 2021 р., 09:26
        Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, з метою забезпечення рівномірного наповнення бюджетів усіх рівнів для виконання програм бюджетного фінансування, звертається до платників рентної плати за спеціальне використання води та користування радіочастотним ресурсом України з проханням здійснити сплату податкових зобов’язань за вересень 2021 року не пізніше 29 жовтня 2021 року включно, оскільки граничний термін сплати таких податкових зобов’язань припадає на 01 листопада 2021 року. Інформація щодо платників податків – боржників оприлюднюється на вебпорталі ДПС          Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує платників податків.
21 Жовтня, 2021 р., 10:16
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що є базою нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) за себе для підприємців на загальній системі оподаткування.
19 Жовтня, 2021 р., 16:47
         Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу, що на період дії «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки у місті Херсон та області, вводяться обмежувальні заходи, пов’язані із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, ЦОП працюють з деякими обмеженнями.          Центри обслуговування платників працюють з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.), з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хвилин. Напередодні святкових і неробочих днів тривалість роботи скорочується на одну годину.
18 Жовтня, 2021 р., 09:31
У січні – вересні 2021 року суб’єкти господарювання Херсонщини сплатили до державного бюджету 1646 млн гривень податку на додану вартість. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, ця сума перевищила минулорічні надходження на 336,6 млн гривень або на 25,7 %. Серед чинників, що сприяють зростанню надходжень, є підвищення ефективності адміністрування податку на додану вартість та активна протидія ризикам.          Крім того, електронний формат взаємодії з платниками ПДВ дозволяє швидко та якісно опрацьовувати подані документи та своєчасно запобігати формуванню фіктивного податкового кредиту.          «Застосовуючи сучасні технологічні рішення в процесі податкового супроводу, ми прагнемо створити більш сприятливі конкурентні умови для сумлінного бізнесу. Одним з інструментів для цього є Система моніторингу критеріїв оцінки ризиків, яка запобігає створенню мінімізаційних схем. Пріоритетом податкової служби є захист інтересів чесного бізнесу, адже саме підприємства реального сектору економіки наповнюють бюджети усіх рівнів», – підсумував Ігор Клим.      Майже 4 мільярди ПДФО сплатили платники Херсонщини
18 Жовтня, 2021 р., 08:15
Упродовж січня – вересня 2021 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету Херсонщини 582,3 млн гривень єдиного податку. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, ця сума перевищила минулорічні надходження на 71,8 млн гривень або на 14 %.
12 Жовтня, 2021 р., 09:39
Днями за організацією фахівців Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувся семінар для платників податків – юридичних та фізичних осіб – підприємців.
07 Жовтня, 2021 р., 11:36
         Державна податкова служба України проводить загальнонаціональне опитування платників податків щодо ставлення платників до органів ДПС.
06 Вересня, 2021 р., 09:53
Про право військовослужбовця на податкову знижку

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано