Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

03 Серпня, 2021 р., 13:26
Як щойно повідомили фахівці сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у Генічеському районі працює шахрайська група у складі, як мінімум, двох осіб.
02 Серпня, 2021 р., 09:23
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування.
30 Липня, 2021 р., 16:23
Фахівці Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у складі робочої групи з питань легалізації найманої праці продовжують здійснювати рейди.
22 Липня, 2021 р., 10:37
Постачання молока незбираного оподатковується ПДВ за ставкою 14%
30 Червня, 2021 р., 08:08
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує щодо нарахування єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування (далі – ЄСВ) на заробітну плату у вигляді авансових виплат.
30 Червня, 2021 р., 08:06
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що платники єдиного податку першої та другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця. Нарахування авансових внесків для таких платників єдиного податку здійснюється податковими органами на підставі поданої ними заяви, зокрема щодо розміру обраної ставки єдиного податку, заяви стосовно періоду щорічної відпустки. Відповідно до п. п. 295.5 ст. 295 Податкового кодексу України платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки. Такі платники єдиного податку звільняються від сплати єдиного податку на час відпустки за умови подання заяви до контролюючого органу стосовно обрання періоду щорічної відпустки.
18 Червня, 2021 р., 14:16
         Днями начальниця Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Оксана Добрянська провела робочу зустріч з колективом Чаплинського професійного аграрного ліцею.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано