Новини

27 Вересня, 2021 р., 09:37
         24-25 вересня 2021 року в м. Нова Каховка, відбувся Каховський районний фестиваль козацької звитяги «Чумак-Фест». В якому залюбки взяла участь делегація від Чаплинської територіальної громади: представники апарату Чаплинської селищної ради та творчі колективи ТГ.
23 Вересня, 2021 р., 16:41
На засіданні розглядалися питання про роботу робочої групи протягом серпня - вересня. Шульга Олександр – голова робочої групи, доповів про закінчення анкетування та отримання результатів соціологічного дослідження. Пуляєва Лілія – фахівець з управління проектами, зачитала результати та наголосила на найбільш важливих проблемах, які потребують першочергового вирішення згідно соціологічного дослідження «Умови життя, безпека та перспективи розвитку нашої громади»:
21 Вересня, 2021 р., 15:29
З метою формування у підростаючого покоління високих моральних цінностей, виховання патріотизму, поваги до Вітчизни і людей, які її захищають, підтримки психологічного стану військовослужбовців, пропаганди серед здобувачів освіти традицій образотворчого мистецтва у вересні 2021 року проводиться обласна акція малюнків з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, який щорічно святкується 14 жовтня. Активну участь в акції взяли учні закладів загальної середньої освіти Чаплинської селищної ради - Преображенської, Першокостянтинівської загальноосвітніх шкіл, Магдалинівської філії та Опорних закладів – Чаплинський ліцей та Чаплинська СШ І-ІІІ ступенів.
21 Вересня, 2021 р., 14:49
Всі заклади загальної середньої освіти Чаплинської селищної ради долучилися до  екологічної акції з прибирання сміття "Побачив? Прибери", яка проводиться до Всесвітнього дня прибирання "World Cleanup Day".
16 Вересня, 2021 р., 20:17
У комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» 16 вересня 2021року відзначили визначну подію в житті підрозділу, це день створення  90-го окремого аеромобільного батальйону. Чимало випробувань випало на долю батальйону… та й чимало зусиль було докладено задля його становлення. Проте, оглядаючись у минуле, можна з гордістю стверджувати, що за ці сім років він став невід`ємною складовою як 81 бригади, так і Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, в цілому.
14 Вересня, 2021 р., 10:52
Як відомо, на початку вересня, в Україні святкується «День фізичної культури та спорту», це свято для всі хто займається або займався спортом. 11 вересня команду КЗ Чаплинської селищної ради «Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки» запросили взяти участь у відкритому турнірі з футболу, присвяченому Дню фізичної культури та спорту, у двох вікових категоріях. Разом з нашими спортсменами змагались також команди спортивних шкіл міст Скадовськ, Нова-Каховка та господарі турніру команда Каланчацької ДЮСШ. На футбольному полі розгорілися справжні пристрасті, як на Чемпіонаті світу, ніхто не хотів іти переможеним. Так за підсумками змагань у віковій групі 2009-2010 р.н. перше місце здобула команда Скадовської ДЮСШ, друге – Каланчацької ДЮСШ, третє – Чаплинського ДЮКФП. У віковій групі 2006-2007 р.н. святкували перемогу вихованці Каланчацької ДЮСШ, друге – Чаплинського ДЮКФП і третє – Новокаховської ДЮСШ. Вітаю всіх переможців та бажаю наснаги та терпіння у досягненні високих результатів у спорті!
13 Вересня, 2021 р., 20:03
         12 вересня 2021 року в с. Великі Копані, Херсонського району відбувся фестиваль народної творчості «Душа Півдня» та гастрофест «Таврія-борщ», присвячений 30-й річниці Незалежності України. Організаторами фестивалю є Херсонський обласний Центр народної творчості; Великокопонівська селищна рада; відділ культури, молоді, спорту, туризму і охорони культурної спадщини Великокопанівської селищної ради та Великокопанівський сільський Будинок культури.
10 Вересня, 2021 р., 14:49
05 серпня 2021 року на початку навчального року, відбувся традиційний товариський матч з міні футболу за участі команд учнів м. Нова Каховка та смт. Чаплинка  2013-2014 р.н.
06 Вересня, 2021 р., 11:44
У святковий календар нашої держави нещодавно зробило свій впевнений крок нове професійне свято - День адміністратора центрів надання адміністративних послуг, яке щорічно відзначатиметься 6 вересня.
06 Вересня, 2021 р., 09:51
У комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відбувся неймовірно чудовий концерт у виконанні Національної заслуженої капели бандуристів України імені Г.І.Майбороди - унікальне явище культурної спадщини українського народу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано