Участь у фестивалі козацької звитяги «Чумак -Фест» м.Нова Каховка

Дата: 27.09.2021 09:37
Кількість переглядів: 1055

         24-25 вересня 2021 року в м. Нова Каховка, відбувся Каховський районний фестиваль козацької звитяги «Чумак-Фест». В якому залюбки взяла участь делегація від Чаплинської територіальної громади: представники апарату Чаплинської селищної ради та творчі колективи ТГ.

Комунальний заклад Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» порадував відвідувачів фестивалю запальними піснями у виконанні вокального ансамблю «Степова ліра» (кер.А.Павлюк), майстрині декоративно-ужиткового мистецтва – Л.Стоян, А.Шахова та Т.Гніденко представили різноманітні сувеніри та декоративні вироби для гостей та шанувальників народної творчасті.

  Вокальний ансамбль «Степові роси» та вокальний гурт «Чекрачанки» (кер.Т.Затуливітер) Першокостянтинівського сільського Будиноку культури виконали веселі пісенні композиції.  Майстриня села А.Вінцевич порадувала відвідувачів фестивалю виставкою декоративно-прикладного мистецтва в стилі Петриківський розпис та розписом хною. Також вісім присутнім сподобалося пригощання смаколиками від Першокостянтинівського сільського Будинку культури.

 Червонополянський сільський Будинок культури привіз на ярмарок ароматний та корисний натуральний продукт – мед, від пасічника Д.Новицького та смачні солодощі від К.Гребіневич. 

Делегація від Чаплинської територіальної громади була відзначена Подякою голови Каховської районної ради за вагомий внесок у розвиток народних та культурних традицій, розбудов соціально-економічного потенціалу територіальних громад Каховського району та Сертифікатом на суму 2000 гривень на поліпшення матеріально-технічного стану творчих колективів, від компанії «Газобетон Каховка Н.Ковальська».

Всі учасники та колективи отримали велике творче задоволення від участі в Каховському районному фестивалі козацької звитяги «Чумак-Фест». Фестиваль дав змогу показати себе та на інших подивитись, зачерпнути творчі ідеї для подальшої роботи, здійснити обмін досвідом.

Дякуємо всім учасникам фестивалю. Бажаємо вам натхнення й наснаги, незабутніх вражень від сценічних виступів і творчого спілкування.

                                                                     Інна Литвинова

                                                                          методист КЗ «Чаплинський

                                                                          культурно-мистецький Центр»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано