НАЦІОНАЛЬНА ЗАСЛУЖЕНА КАПЕЛА БАНДУРИСТІВ УКРАЇНИ В ЧАПЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 06.09.2021 09:51
Кількість переглядів: 990

У комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відбувся неймовірно чудовий концерт у виконанні Національної заслуженої капели бандуристів України імені Г.І.Майбороди - унікальне явище культурної спадщини українського народу.

Колектив має свою неповторну творчу особливість-усі артисти співають і одночасно грають на бандурах.

Основою репертуару були і залишаються українські народні пісні,  оркестровки до яких успішно здійснює керівник музичної частини капели Володимир Марунич.

Колектив Національної заслуженої капели бандуристів України імені Г.І.Майбороди запросили на концерт військовослужбовці Збройних Сил України та багатодітних сімей.

Концерт пройшов на вищому рівні, чарівний спів та гарна гра зачарувала усіх присутніх.

Висловлюємо подяку колективу за те, що подарували нам світ чарівної музики. Бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, щоб віра, надія та божа любов не залишала вас у наш бурхливий час, щоб доброта та злагода зігрівали ваші серця. Нехай у вас вистачить сил для продовження вашої справи і разом завжди будуть щирі однодумці й вірні друзі, а Господь Бог щедро дарує вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

Крістіна Іноземцева

                  завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

діяльності комунального закладу

«Культурно – мистецький Центр».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора