Чаплинські одатківці розповіли освітянам про новації законодавства

Дата: 18.06.2021 14:16
Кількість переглядів: 310

         Днями начальниця Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Оксана Добрянська провела робочу зустріч з колективом Чаплинського професійного аграрного ліцею.

            Під час діалогу очільниця податкової інспекції проінформувала присутніх про новації законодавства. Зокрема, про Закон України від 05.02.2021 №1217-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих змін України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі», який з 10 червня поточного року набрав чинності та вніс зміни до КЗпП щодо запровадження електронних трудових книжок.

         Не менш важливими стали питання щодо необхідності подання громадянами до податкового органу відомостей (заява за формою №5ДР) у разі зміни даних, які вносяться до облікової картки платника, правильної та своєчасної сплати майнових податків, реалізації права на податкову знижку, перевірки стану розрахунків з бюджетом, проведення звірки з базами даних органів ДПС, переваг використання Електронного кабінету платника тощо.

         Також, з метою підвищення податкової поінформованості, закликала підписатися у Facebook на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та           м. Севастополі.

         Загалом зустріч пройшла в атмосфері взаєморозуміння та завершилася у форматі «запитання – відповіді».

        

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано