Новини

23 Листопада, 2021 р., 09:18
        19 листопада 2021 року відбувся фінал обласного інтелектуального турніру  «Ігри патріотів Херсонщини – 2021».
22 Листопада, 2021 р., 13:13
З метою проведення моніторингу реалізації Стратегії розвитку 19-20 листопада 2021 року Чаплинську громаду відвідали консультанти Фонду Розвитку Місцевої Демократії (партнера програми DOBRE) Роберт Жарковський, Олег Карий, Тарас Рашкевич.
21 Листопада, 2021 р., 08:00
         Одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках.
18 Листопада, 2021 р., 12:46
Україно-швейцарський проєкт «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні» має на меті зменшити тягар хвороб та запобігти передчасній смертності від НІЗ.
17 Листопада, 2021 р., 15:49
Богдан Ступка – легенда українського театру та кіно» під такою назвою в КЗ «Чаплинська центральна бібліотека» відбулася  презентація книжкової виставки  до 80-річчя з дня народження видатного українського актора театру та кіно Богдана Ступки.
15 Листопада, 2021 р., 16:40
Протягом трьох днів з 9 по 11 листопада у Херсоні проходив навчально-практичний семінар «Сучасні освітньо-культурні практики в локальному музеї» в рамках проєкту «Конкурентоспроможна громада – конкурентоспроможний музей!». До участі у семінарі була запрошена завідуюча КЗ Чаплинської селищної ради «Чаплинський краєзнавчий музей» Привалова Олена. Експерти та тренери - Сергій Дяченко, Юлія Манукян, Микола Гоманюк, Анастасія Маркелюк, Андрій Лопушинський, Альона Зелінська, Олег Волошин, доклали максимум зусиль, аби семінар був інформативним, корисним, цікавим та дружнім, бо вони самі є такими. Крім того, результатом семінару стало підписання МЕМОРАНДУМУ про створення ініціативної групи «Асоціації локальних музеїв Херсонщини». Таким чином кожен з учасників отримав підтримку, допомогу і можливість просувати свої ідеї та надихатися вже втіленими. Адже серед присутніх були представники локальних музеїв, що пишуть історію своїм життям.
09 Листопада, 2021 р., 16:13
Згідно  розпорядження голови обласної державної адміністрації від 15 липня 2021 року № 592  «Про заборону застосування на території Херсонської області в межах 40-кілометрової зони Біосферного заповідника «Асканія-Нова» імені Фрідріха Едуардовича Фальц-Фейна НААН України родентицидів з діючою речовиною бродіфакум» на виконання План заходів  щодо забезпечення боротьби зі знешкодження мишоподібних гризунів на територіях сільськогосподарських угідь Херсонської області затверджених першим заступником голови Херсонської обласної державної адміністрації 05 жовтня 2021 року № 21/319,  за участі головного спеціаліста відділу земельних відносин Чаплинської селищної ради – Марини ВІРЕМЕЙЧИК,  начальника Чаплинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області – Максима ЛЕХКОДЕРА та  головного спеціаліста відділу прогнозування фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків управління фітосанітарної безпеки - державного інспектора Головного управління Держпродслужби в Херсонській області - Галини ЩУР, 08 листопада було здійснено виїзні обстеження сільськогосподарських угідь на яких проведені заходи з дератизації по знешкодженню гризунів, щодо виявлення та запобігання  застосування родентицидів з діючою речовиною бродіфакум на території Чаплинської селищної ради, яка входить в межі 40-кілометрової зони Біосферного заповідника «Асканія-Нова» імені Фрідріха Едуардовича Фальц-Фейна НААН. Було обстежено  посівні площі озимих культур, що належать ТОВ «СіНа» та  ПП «Красна Поляна – Агро – 2007».
09 Листопада, 2021 р., 15:44
6-го листопада  в м. Херсон проводився відкритий чемпіонат міста Херсона з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2007-2008 року народження, де приймали участь вихованці відділення вільної боротьби комунального закладу Чаплинської селищної ради «Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки». За результатами змагань перше місце у ваговій категорії 38 кг. виборов Норченко Олександр та у ваговій категорії 36 кг. – Харченко Дар’я, друге місце у ваговій категорії 38 кг. – Халілов Юсуф, третє місце у ваговій категорії 32 кг. – Гмиря Андрій та Асланов Рідван. Також ми дуже раді за наших вихованців, Царюк Каріну та Халілова Шакіра, які навчаються у Херсонському Спортивному Коледжі та зайняли перші місця у своїх вагових категоріях. Царюк Карина 46 кг. та Халілов Шакір 52 кг.
09 Листопада, 2021 р., 08:12
08 листопада 2021 року консультантка програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) Анна Загорулько презентувала результати PMCI (оцінку спроможності місцевої влади) верифіковану матрицю з фінальними даними.(Презентація)
08 Листопада, 2021 р., 16:18
У рамках проєкту ПРООН "Посилення стійкості громад Херсонської області" 02 листопада 2021 року з візитом до Чаплинської громади завітали Есма Умерова (регіональний координатор ПРООН з досягнення цілей сталого розвитку) та Олена Якуба (начальник відділу з питань зовнішньоекономічної діяльності та міжнародної технічної допомоги управління) з метою нарощування потенціалу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано