Новини

02 Лютого, 2022 р., 15:54
Спільно з з представниками ГУНП та ДСНС відпрацьовані питання сповіщення та евакуації населення у випадку надзвичайних ситуацій.
01 Лютого, 2022 р., 07:54
Набувачами речей стали КНП "Чаплинська лікарня", КНП "Чаплинський ПМСД ", КЗ ХОР "Чаплинський геріатричний пансіонат", освітні заклади громади, отримувачі соціальних послуг.
28 Січня, 2022 р., 15:49
Під головуванням  першого заступника селищного голови, заступника голови комісії, за участі керівників ГУНП Чаплинського відділення N3 та Чаплинського відділення ДСНС Проведено засідання комісії ТБта НС  
28 Січня, 2022 р., 15:38
        У місті Херсоні розпочався і триває ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, у якому беруть участь команди Чаплинської селищної ради. Відбулися обласні олімпіади з географії та математики, у яких із шести учасників нашої громади троє стали переможцями: з географії – учні ОЗ Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів Кобзар Яків (9 клас, учитель Процун І.В.) та Кобзар Тимофій (10 клас, учитель Парасків К.В.) вибороли третє та друге місця відповідно, а учень ОЗ «Чаплинський ліцей» Божевський Михайло (9 клас, учитель Горбач Н.Г.) став третім в області з математики.
28 Січня, 2022 р., 14:25
         29 січня 1918 року відбулася надзвичайно трагічна подія в українській історії – бій під Крутами, який набув для українського народу символічного значення, став легендою, прикладом героїзму і жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.
27 Січня, 2022 р., 10:23
З метою вшанування пам’яті загиблих жертв Голокосту в Україні в центральній бібліотеці в режимі онлайн відбувся урок – реквієм «Гірка пам'ять Голокосту». Бібліотекарі для користувачів презентували книжкову виставку «Історія пам’ятає минуле». Пам'ять про Голокост необхідна нам, щоб наші діти ніколи не були жертвами або байдужими спостерігачами проявів ворожнечі. Тепер, коли Голокост відходить у минуле, нинішнє покоління має продовжити естафету пам'яті і відстоювати гідність людини.
24 Січня, 2022 р., 11:42
пеглянути на Дія. Цифрова освіта.
24 Січня, 2022 р., 11:31
Ми – це Україна!
22 Січня, 2022 р., 08:58
Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу –Дня Соборності України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано