У Чаплинській громаді відкрито ще два нові спортивні майданчики для міні-футболу зі штучним покриттям

Дата: 27.09.2020 13:41
Кількість переглядів: 696

Одним із важливих напрямків роботи органів місцевої влади є сприяння розвитку фізичної культури і спорту в громаді. Пропаганда здорового способу життя, залучення сільських громад, зокрема дітей і молоді, до занять фізкультурою і спортом, змістовного дозвілля є надзвичайно корисною і потрібною справою. Це дієвий засіб відволікти підростаюче покоління від небажаного впливу вулиці, кафе, барів, від надмірної прив’язаності до комп’ютерів та задіяти його фізичну активність на користь громаді. В кінцевому результаті спорт - це здоров’я нації, а значить - її майбутнє. Лідером у цій справі по праву можна назвати Чаплинську селищну раду, на території якої не тільки успішно працює комунальний заклад «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки», а й активно розбудовується спортивна інфраструктура.

 

Всього у Чаплинській громаді побудовано 7 спортивних майданчиків для футболу зі штучним покриттям.

25 вересня 2020 року в Червонополянській філії опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа  І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради в с. Червона Поляна Чаплинського району Херсонської області та Балтазарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради в с. Балтазарівка Чаплинського району Херсонської області відбулося урочисте відкриття сучасних спортивних міні-стадіонів зі штучним покриттям для гри в міні-футбол.

         Майданчики зі штучним покриттям було побудовано завдяки співпраці Чаплинського селищного голови О. Фаустова,  Херсонської обласної державної адміністрації та програми Президента України «Велике будівництво», за рахунок державних коштів та коштів співфінансування з місцевого бюджету Чаплинської селищної ради.

         Участь в урочистій церемонії відкриття спортивних майданчиків зі штучним покриттям в Червонополянській філії опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа  І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради в с. Червона Поляна Чаплинського району Херсонської області та Балтазарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради в с. Балтазарівка Чаплинського району Херсонської області взяли голова Чаплинської селищної ради Олексій Фаустов, голова Чаплинської районної державної адміністрації Володимир Галицький та ін.

З хлібом та сіллю зустріли цього дня шановних гостей.  

Голова громади О. Фаустов побажав нових спортивних звершень та перемог дітям, адже вони - майбутня спортивна гордість громади, було сказано багато теплих слів і побажань.

Це справжнє свято для Чаплинської територіальної громади, адже тепер багато школярів, дітей, юних спортсменів матимуть змогу займатися улюбленим видом спорту у більш комфортних умовах.

Усі присутні подякували Чаплинському селищному голові  Фаустову О.Г. за такий подарунок, а натомість творчі колективи шкіл підняли й без того вже святковий настрій своїми танцями й піснями. Юні футболісти школи отримали у подарунок нові футбольні м’ячі.

Селищний голова Фаустов О.Г. та голова райдержадміністрації Галицький В.П. разом з дітьми перерізали символічну стрічку, і зробили перші удари по воротах. А місцеві тренери провели для юних спортсменів та спортсменок своє перше тренування на чудових майданчиках.

Відкриття спортивних майданчиків зі штучним покриттям сприятиме більшому залученню школярів та молоді до занять футболом, покращенню тренувального процесу футбольних команд, які  представлятимуть Чаплинську громаду у чемпіонатах з футболу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано