Новини

19 Квітня, 2021 р., 16:01
Мета проєкту об’єднати зусилля громадськості, представників місцевих органів державної влади, місцевого самоврядування, а також інших зацікавлених осіб, для виявлення, обговорення, пошуку шляхів вирішення проблем та усунення негативних факторів, що впливають на стан громадської безпеки та соціальної згуртованості у Чаплинській ТГ у 2021 році.
14 Квітня, 2021 р., 13:36
30 березня 2021 року з метою підвищення рівня природоохоронної діяльності учнівських колективів, активізації екологічного руху в Херсонській області, на базі комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради  відбулося проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім».
30 Березня, 2021 р., 16:11
29 березня в малому залі КЗ «Чаплинський культурно-мистецький центр» відбулося засідання організаційного комітету по підведенню підсумків І етапу обласної творчої акції «Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви».
23 Березня, 2021 р., 10:23
На виконання  протоколу №6 від 18 березня 2021 року засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації 22 березня 2021 року в приміщенні Чаплинської селищної ради було проведено засідання робочої групи з питання дотримання вимог законодавства у сфері захисту рослин за участю представників підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності та громадян, які мають у власності та в користуванні земельні ділянки.
22 Березня, 2021 р., 11:50
         20 березня відзначається Всесвітній день казки. В переддень цього Свята в дитячому відділі КЗ «Чаплинська центральна бібліотека» відбувалися різні дива - до бібліотеки завітали не просто читачі, а … казкові герої. Кожен з учасників цього казкового дійства намагався відтворити образ свого улюбленого персонажа і довести, що він найкращий, а казка - найцікавіша.
16 Березня, 2021 р., 16:48
Днями фахівцем з профорієнтації Чаплинської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Модіною Світланою, на замовлення керівництва Червонополянської філії ОЗ НВК "Чаплинська школа-гімназія", з дотриманням карантинних обмежень, було проведено ряд профорієнтаційних уроків. Під час зустрічі з учнями 5 — 8 класів говорили про різноманітний, складний, цікавий світ професій, що стрімко змінюється.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано