Новини

25 Лютого, 2021 р., 11:38
З метою забезпечення об’єднаних територіальних громад кваліфікованими працівниками та з метою їх вчасної професійної підготовки, Херсонським обласним центром зайнятості на базі державного навчального закладу “Херсонський центр професійно-технічної освіти ДСЗ” розроблено нові напрями курсів підвищення кваліфікації для об’єднаних територіальних громад. За детальною інформацією звертатись до Чаплинської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості смт.Чаплинка, вул. Грушевського 38 тел. 055 38 2 13 01 моб.тел. 063 658 58 38
19 Лютого, 2021 р., 15:16
19 лютого 2021 року у приміщенні Чаплинської селищної ради Херсонської області, проведено нараду з приводу декларування доходів отриманих від реалізації сільськогосподарської продукції «одноосібниками». В заході прийняли участь начальник Чаплинської Державної податкової інспекції Новокаховського Управління ГУ ДПС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі – Добрянська Оксана Анатоліївна, старости сіл, фахівці та спеціалісти відділу земельних відносин а також громадяни-власники земельних паїв, які самостійно їх обробляли у 2020 році на території селищної ради. На початку заходу, заступником селищного голови з виконавчої роботи – Шульгою Олександром наголошено про важливість роботи в цій сфері, оскільки вказані податки є однією з важливих складових наповнення та виконання місцевого бюджету, та в свою чергу, дасть впевненість в можливості реалізації соціальних проектів та виконанні завдань покладених на орган місцевого самоврядування. В ході наради, начальником Чаплинської Державної податкової інспекції Новокаховського Управління ГУ ДПС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі – Добрянською Оксаною Анатоліївною, надано вичерпну інформацію, щодо порядку декларування, необхідності оновлення списків декларантів, а також заходи спрямовані проти можливого заниження податкових зобов’язань. Начальником відділу земельних відносин Чаплинської селищної ради – Котелевичем Миколою Олександровичем, повідомлено, що спеціалістами відділу спільно із старостами активізовано роботу по оновленню реєстрів декларантів, а також по інформуванню їх про необхідність виконання своїх Конституційних обов’язків. В ході наради, напрацьовані механізми, щодо проведення кампанії декларування в Чаплинській територіальній громаді на належному рівні.
19 Лютого, 2021 р., 14:05
      19 лютого у малій залі Культурно-мистецького Центру відбувся захід до Дня вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні «Їх дух незламний і безсмертний подвиг накреслив шлях до вільного життя». Ведуча Ірина Суханова ( бібліотекар центральної бібліотеки) зробила історичний екскурс  про події Євромайдану 2013-2014 років. Лише за три місяці з листопада 2013 року по лютий 2014 року Україна прожила цілу історичну епоху. Революція Гідності і свобода, яку виборювали українці, дісталася дорогою ціною. Героїв Небесної Сотні та учасників АТО – наших хлопців-земляків  вшанували хвилиною мовчання.
17 Лютого, 2021 р., 16:55
17 лютого 2021 року на базі комунального закладу «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відбувся І (відбірковий) етап щорічного обласного конкурсу читців, присвяченого пам’яті Т.Г.Шевченка «Світлиці Кобзаревих дум» організаторами якого є Департамент реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонський обласний Центр народної творчості.
15 Лютого, 2021 р., 16:47
З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Саме пам'ять про страшні події афганської війни збирає щороку в лютому воїнів-інтернаціоналістів нашого району.
10 Лютого, 2021 р., 13:35
З метою розвитку українського аматорського мистецтва, відтворення, популяризації та збереження народних звичаїв, свят, традицій та обрядів вокальний ансамбль комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» «Степова ліра» (кер. А. Павлюк), протягом січня 2021 року взяв участь у відкритому онлайн фестивалі-конкурсі вертепів та обрядових композицій «Різдвяна зірка» та отримав Диплом учасника. Засновниками фестивалю-конкурсу є Софіївська селищна рада, Софіівського району, Дніпропетровської області.
10 Лютого, 2021 р., 10:35
         01 лютого 2021 року у м.Київ відбувся дистанційний міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв молодих виконавців «Кришталева мрія».
10 Лютого, 2021 р., 08:57
        Відповідно до плану роботи у форматі онлайн на платформі ZOOM відбулося засідання методичного об’єднання вчителів хімії закладів загальної середньої освіти Чаплинської селищної ради. Робота методичного об’єднання велася у формі обміну досвідом з дуже важливого і актуального на сьогодні питання організації дистанційної освіти, зокрема, на уроках хімії. Власним досвідом та напрацюваннями поділилися учитель Магдалинівської філії опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів Лелеко Л.Ю., яка докладно розповіла про роботу в автоматизованій системі «Єдина школа», що впроваджується у ЗЗСО Чаплинської селищної ради; учитель Балтазарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Тимошенко А.Й., яка змістовно зупинилася на використання Інтернету для проведення онлайн уроків на платформах Google Classroom та ZOOM, показу демонстрацій, використовуючи можливості You Tube та віртуальної хімічної лабораторії, перевірці знань учнів за допомогою сайтів «На урок» та «Всеосвіта»; учитель ОЗНВК «Чаплинська школа-гімназія» Бурейко В.В., яка докладно розповіла про використання платформи Google Клас та додатків (Google Документ, Google Форми) для проведення усіх видів контролю знань учнів, а також на використанні графічного планшета при проведенні онлайн уроків.
09 Лютого, 2021 р., 15:59
Для юних користувачів інтернет ресурсів Чаплинської селищної ради КУ «Центр соціальних послуг» разом з дитячим відділом КЗ «Чаплинська центральна бібліотека» до Дня безпечного Інтернету проведено інформаційну акцію «Інтернет-користь чи прихована небезпека».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано