Новини

08 Липня, 2021 р., 09:05
Серед присутніх були представники громадськості, молоді, підприємці, люди літнього віку та просто активні жителі, які поділилися власними поглядами та досвідом, тому ми змогли поглянути на буденні речі по іншому.
06 Липня, 2021 р., 15:40
Курці, у т.ч. кальянів, мають вищий ризик інфікуватися COVID-19 і вищий ризик ускладнень та смерті при інфікуванні COVID-19. Про це свідчать дослідження, опубліковані ВООЗ, зокрема https://cutt.ly/8v7s1yP Чому це так: ? Куріння ослаблює легені та зменшує здатність організму протистояти вірусу, тому можуть зростати ризики ускладнень. ? Куріння, у тому числі і пасивне, – один з основних факторів ризику неінфекційних захворювань (хвороб серцево-судинної системи, органів дихання, онкологічних захворювань та діабету). Смертність від COVID-19 серед людей, які мають одне або декілька із цих захворювань суттєво вища, у порівнянні з людьми без цих хвороб. ? Серед китайських пацієнтів з діагнозом «пневмонія, пов’язана з COVID-19» 27% були курцями, а серед тих, хто перехворів без ускладнень, курцями були лише 3%. ? Перехід від куріння тютюнових виробів до вживання електронних пристроїв не зменшує ризики ускладнень та смертності від COVID-19. Більше інформації ось тут https://cutt.ly/Wv7dLHi Кинути курити може кожен. І це кардинально змінить твоє життя. ? Кидай курити зараз! Отримай консультацію у діджитал фахівця ВООЗ https://www.who.int/ru/news-room/spotlight/using-ai-to-quit-tobacco Сайт (допомога у припиненні куріння) http://stopsmoking.org.ua/ #ВсесвітнійДеньБезТютюну2021 #КидайКуритиЗараз #WorldNoTobaccoDay2021 #CommitToQuit
30 Червня, 2021 р., 14:09
Національну стратегію зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, прийняли  14 квітня 2021 року на засіданні Кабінету Міністрів України. Національна стратегія зі створення безбар’єрного простору розроблена у межах ініціативи Першої леді Олени Зеленської та на виконання відповідного указу Президента України.
29 Червня, 2021 р., 09:14
Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші , але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. Обрати професію не так легко, як може здатися на перший погляд.
28 Червня, 2021 р., 13:54
         28 червня цього року Україна відзначає 25-ту річницю Конституції України - головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.  День Конституції – визначне свято для нашої країни.
22 Червня, 2021 р., 14:16
Вихованці Чаплинського ДЮКФП Царюк Карина та Халілов Шакір допомогли Херсонській обл. зайняти перше місце. Царюк - ІІ місце, Халілов - ІІІ місце у своїх вагових котегоріях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано