Новини

15 Березня, 2021 р., 15:36
15 березня 2021 року у приміщенні комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» проведено нараду з директорами Будинків культури за участю спеціалістів закладу.
15 Березня, 2021 р., 10:09
«Народні мрії  -  у віки» -   дитячий конкурс, який було започатковано у березні 2012 року фортепіанним відділом школи. Його мета – розширення кругозору учнів школи, прищеплення позитивного ставлення підростаючого покоління до українського фольклору та творчості українських композиторів. За умовами конкурсу учень повинен виконати твір українського композитора або обробку української народної пісні. Цього року конкурс «Народні мрії – у віки» було заплановано провести  протягом двох днів: 11березня – серед піаністів, 12 березня – на вокально-хоровому відділі.
10 Березня, 2021 р., 11:01
До дня народження Тараса Григоровича Шевченка волонтери дитячого відділу КЗ «Чаплинська центральна Бібліотека» Олександра Гмиря, Поліна Кобець та Святослав Карпук разом з працівниками бібліотеки організували виставку-досьє «Шевченкова криниця слова не міліє». Дівчатка познайомили користувачів з життям і творчою спадщиною видатного Кобзаря, цікавими фактами з його біографії, а Святослав Карпук продекламував улюблений вірш поета.
09 Березня, 2021 р., 10:01
Весело та святково відзначили свято весни, ніжності, кохання – Міжнародний жіночий день 8 березня, який відбувся у Чаплинській ОТГ 06 березня 2021 року. 
03 Березня, 2021 р., 11:31
Щорічно, 3 березня, відзначають Всесвітній день дикої природи. Передумовою цьому Дню є підписання Конвенції про міжнародну торгівлю природними видами фауни і флори, що перебувають під загрозою зникнення. Серед 173 країн-учасників даної Конвенції є і Україна.
01 Березня, 2021 р., 15:26
Під час засідання Ради розвитку громад та територій мери закликали керівництво держави збільшити відсоток зарахування ПДФО до місцевих бюджетів. З такою пропозицією виступили члени Правління Асоціації міст України – Тернопільський міський голова Сергій Надал, Маріупольський міський голова Вадим Бойченко та мер міста Золотоноша Віталій Войцехівський.
01 Березня, 2021 р., 14:58
Органами Пенсійного фонду проведено перерахунок з 01 березня. Якими документами регламентовано проведення індексації  пенсій?
26 Лютого, 2021 р., 15:23
Головним спеціалістом та фахівцями відділу земельних відносин проведено звірку з Чаплинською державною інспекцією Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній республіці Крим та м.Севастополь, а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано