Оголошення

11 Лютого, 2021 р., 08:06
Чаплинська селищна рада оголошує конкурс на заміщення двох вакантних посад: адміністратора (адміністративних послуг соціального характеру - АПСХ) відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату Чаплинської селищної ради.
11 Лютого, 2021 р., 08:05
Чаплинська селищна рада  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного інспектора з охорони та використання земель відділу земельних відносин апарату Чаплинської селищної ради.
03 Лютого, 2021 р., 16:16
Відділ освіти, молоді та спорту  Чаплинської селищної ради Херсонської  області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Балтазарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради Херсонської області
03 Лютого, 2021 р., 16:16
Відділ освіти, молоді та спорту  Чаплинської селищної ради Херсонської  області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради Херсонської області
02 Лютого, 2021 р., 15:47
Доводимо до відома що, для забезпечення державної реєстрації народження дитини, можете звернутися до Центру надання адміністративних послуг Чаплинської селищної ради, яка може надати громадянам комплексну послугу “єМалятко” з Єдиного державного  веб-порталу електронних послуг “Портал Дія”.
29 Січня, 2021 р., 13:50
Мінекономіки спільно з Радою бізнес-омбудсмена заплановано проведення низки Всеукраїнських вебінарів для представників бізнесу з найбільш болючих питань, а самє: податкові і митні питання; дії правоохоронних органів, державних регуляторів та місцевих органів влади (графік додається). Цільовою аудиторією є суб’єкти підприємництва, бізнес асоціації, працівники місцевих органів влади до повноважень яких належать питання розвитку бізнесу. Для залучення до участі у вебінарах більш широкого кола зацікавлених осіб просимо довести вищезазначену інформацію до структурних підрозділів райдержадміністрацій, міських рад та об’єднаних територіальних громад, розмістити на офіційних вебсайтах. Приєднатись до участі у вебінарах можливо заповнивши реєстраційні форми за посиланнями:
27 Січня, 2021 р., 17:15
Оголошується конкурс на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Чаплинський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чаплинської селищної ради Херсонської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано