Оголошення

10 Березня, 2021 р., 10:30
09 березня 2021 року відбулися наступні засідання комісій по проведенню конкурсів на посаду керівників Скадовської та Балтазарівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради Херсонської області. Під час даного етапу конкурсного відбору кандидати на посади керівників пройшли перевірку знання законодавства України у сфері освіти, зокрема законів України «Про освіту» та «Про повну загальну середню освіту».  За результатами тестування Добровольська Н.Є. (кандидат на посаду директора Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради Херсонської області) та Байдукова В.Р. (кандидат на посаду директора Балтазарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради Херсонської області) показали відмінні знання та набрали максимальну кількість балів. На цьому ж засіданні проведено й наступне випробування – перевірка професійних компетентностей кандидатів шляхом письмового вирішення  ситуаційного завдання. Під час випробування кандидати продемонстрували спроможність використовувати свої знання, досвід та вміння приймати рішення під час розв’язування  проблемної ситуації. За результатами випробувань кандидати на посади директорів Добровольська Н.Є. (кандидат на посаду директора Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради Херсонської області) та Байдукова В.Р. (кандидат на посаду директора Балтазарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради Херсонської області) допущені до наступного випробування – публічні презентації проєктів програм розвитку закладу освіти  на два і шість років.
25 Лютого, 2021 р., 08:24
«Чаплинська селищна рада оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади адміністратора відділу  «Центр надання адміністративних послуг»  апарату Чаплинської селищної ради на період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника.
19 Лютого, 2021 р., 10:23
Шановні жителі Чаплинської громади!
18 Лютого, 2021 р., 16:20
«Чаплинська селищна рада оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади начальника служби у справах дітей Чаплинської селищної ради Херсонської області.
18 Лютого, 2021 р., 14:39
Також інформуємо, що 25 лютого з 11:00-13:00 відбудеться онлайн-захід «Презентація компоненту «Циркулярна економіка та нові можливості зростання» програми «EU4Environment». На заході учасники отримають інформацію про міжнародну програму; про компонент, який виконується в Україні та його переваги для національних виробничих підприємств; про досягнуті результати провадження компоненту, що стосується циркулярної економіки. Посилання для реєстрації https://forms.gle/QA7Yx1K5cj2R4r457. Проєкт програми додається.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано