Оголошення

26 Січня, 2021 р., 17:31
Про історії успіху громад, що об'єдналися, приклади новаторських рішень місцевих проблем, міжмуніципальної співпраці, втілення стратегій розвитку, як моделі для інших територіальних громад. .
21 Січня, 2021 р., 14:48
         Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України проводить опитування бізнесу щодо інноваційної діяльності в Україні: "Інноваційна діяльність в Україні: чинники успіху та перешкоди". Опитування здійснюється у рамках моніторингу імплементації однієї із стратегічних цілей Експортної стратегії України на 2017-2021 роки щодо створення сприятливих умов, що стимулюють торгівлю та інновації для диверсифікації експорту. Задум реалізується за фінансової підтримки уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у межах проекту “Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі”. Основною метою опитування є виявлення потреби бізнесу у сфері інноваційної діяльності та визначення можливостей і форм співпраці з державою в частині монетизації інновацій.
18 Січня, 2021 р., 15:29
З 18 січня відділення Ощадбанку розпочинають приймання заявок та документів від побутових споживачів на підключення газопостачання від ГК «Нафтогаз України». більшеінформації  на сайті банку.
12 Січня, 2021 р., 14:26
                            Шановні мешканці Чаплинської ОТГ, відповідно до норм Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 ,,Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива” (зі змінами), житлова субсидія призначається за наявності різниці між розміром плати за житлово-комунальні послуги в межах соціальної норми житла, соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами і розміром обов’язкового відсотка платежу, визначеного в порядку, встановленому КМУ.
05 Січня, 2021 р., 11:11
Відповідно до розпорядження селищного голови від 05.01.2021р. № 1/р «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Чаплинський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чаплинської селищної ради Херсонської області», оголошуємо про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Чаплинський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чаплинської селищної ради Херсонської області.
30 Грудня, 2020 р., 12:51
Багаторічний досвід свідчить, більшість надзвичайних ситуацій, що виникають під час святкування Нового року, трапляються через недотримання елементарних вимог безпеки при встановленні новорічної ялинки, необережність під час використання різноманітних піротехнічних виробів, через власну недбалість.
24 Грудня, 2020 р., 15:51
«Чаплинська селищна рада оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Чаплинської селищної ради.
10 Грудня, 2020 р., 09:00
Чаплинська селищна рада оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади  начальник фінансового відділу  Чаплинської селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано