Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

01 Грудня, 2020 р., 16:33
           Пропонуємо ознайомитися з презентаційними матеріалами щодо впроваджання положень законів № 128 та 129:
30 Листопада, 2020 р., 10:53
         Провідні спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проводять серію інформаційних вебінарів «Кожному платнику – власний консультант!» на YouTube каналі.          https://www.youtube.com/channel/UCl_DYRBwDo1bmt_7Guq9wxg?view_as=subscriber
24 Листопада, 2020 р., 14:21
         Нагадуємо: з 23.05.2020 набрав чинності Закон України від 16 січня 2020 року № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві», основні положення якого набрали чинності з 23.05.2020, а для окремих положень термін набрання чинності визначений з 01.07.2020 та 01.01.2021 року.         
19 Листопада, 2020 р., 12:54
         Державною податковою службою України здійснюється постійний моніторинг та аналіз операцій з продажу пального через реєстратори розрахункових операцій на АЗС.          Встановлено, що при продажу пального на АЗС почастішали випадки зазначення недостовірної форми оплати.
11 Листопада, 2020 р., 08:28
За 10 місяців 2020 року з легальних доходів працюючих жителів Чаплинського району до місцевого бюджету надійшло 84,6 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Це на 13,3 млн гривень більше за показники аналогічного періоду минулого року. Податок на доходи фізичних осіб залишається рекордсменом у фінансуванні місцевого бюджету селища та основним джерелом його наповнення. Питома вага в загальних податкових надходженнях складає       61 відсоток.
10 Листопада, 2020 р., 13:35
         Якщо суб’єкт господарювання протягом бюджетного року змінив місцезнаходження (місця проживання), пов’язане зі зміною адміністративного району, то звітність про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) подається та сплачується до контролюючого органу, що відповідає новому місцезнаходженню (місцю проживання).          При цьому дані про взяття платника на облік у контролюючому органі за новим місцезнаходженням (місцем проживання) передаються до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР) у день взяття на облік. Відомості, які містяться в ЄДР, є відкритими і загальнодоступними. Вони надаються у вигляді витягу з ЄДР.
06 Листопада, 2020 р., 15:35
         Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що фізична особа – громадянин, яка не є суб’єктом господарювання, може отримати інформацію про наявність (відсутність) податкового боргу, скориставшись Електронним кабінетом, вхід до якого здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.          У приватній частині Електронного кабінету режим «Стан розрахунків із бюджетом» надає користувачу Електронного кабінету доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів (дані інтегрованої картки платника).
03 Листопада, 2020 р., 11:49
         06 листопада 2020 року з 11 год. 00 хв. до 12 год. 00 хв. Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проведе “гарячу” телефонну лінію на тему: “Платникам ПДВ: особливості заповнення таблиць даних”.          На запитання платників відповідатиме Наталія Невдах – заступник начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано