Знавці Таврійського краю у Чаплинській громаді

Дата: 30.10.2017 16:44
Кількість переглядів: 747

27 жовтня 2017 року працівниками дитячого відділу комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинська центральна бібліотека» було проведено ІІ етап обласного міжвідомчого інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини». На конкурсі змагалися учасники з 8 шкіл Чаплинської громади.

Змагання проводилися у вигляді гри «Найрозумніший». Учні кожної вікової групи змагалися в окремій аудиторії. Для них були підготовлені слайд-презентації за різними темами: для учнів 4 – 5 класів – «Неймовірне поряд з нами» (про тваринний світ Херсонщини) та «Зелений розмай» (про рослини нашого краю); для учнів 6 – 7 класів – «Таврійськими стежками» (про пам’ятні місця Херсонщини) та «Козаки – захисники рідної землі» (про життя, побут та звичаї козаків); для учнів 8 – 9 класів - «Етнічна мозаїка нашого краю» (про етнічні групи, що проживають на території Херсонщини) та «Літературне сузір’я Херсонщини» (про письменників нашого краю та про поетів, письменників, які побували на Херсонщині).

Оцінювали відповіді учасників та визначали переможців 9 членів журі. А поки журі підводили підсумки, конкурсанти ознайомилися з цікавими відео про природні багатства Херсонщини, її минуле і сьогодення та історичні пам’ятки. 

Переможцями ІІ етапу інтелектуального турніру стали: Олег Духнич - учень 5-А класу Опорного закладу «Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів»; Мокруш Віолетта – учениця 7-го класу Першокостянтинівської ЗОШ; Суслова Марина – учениця 8-Б класу Опорного закладу «Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів».

Вони і будуть представляли нашу громаду на конкурсі в місті Херсоні. І нехай переможе той, хто найкраще знає свій край, свою мальовничу Херсонщину!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано