У Чаплинській територіальній громаді відзначено  День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2018 10:32
Кількість переглядів: 685

22 червня 2018 року відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, встановлений Указом Президента України від 17 листопада 2000 року № 1245.

         У цей  день за підтримки селищного голови О.Г. Фаустова, у Чаплинській громаді відбулось відзначення Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні.

         Захід підготовлено та проведено відділом культури Чаплинської селищної ради та комунальною установою Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр».

Участь у заходах взяли представники Чаплинської селищної ради, її відділів, комунальних установ, підприємств, установ та організацій усіх форм власності, ветеранської організації та громадськості. Жертв війни вшановано ходою, мітингом, покладанням вінку та квітів до меморіалу «Загиблим воїнам – односельцям», який розміщений на площі 200-річчя Чаплинки. Очолив заходи заступник Чаплинського селищного голови  Яшний О.М.

На будинках та спорудах органів влади було приспущено державні прапори, обмежено проведення розважальних заходів, проведено хвилину мовчання.

У засобах масової інформації розміщено тематичні матеріали про жертовність українського народу у боротьбі проти нацизму та його визначний внесок у перемогу у Антигітлерівській коаліції.

Релігійними організаціями та церквами громади було проведено панахиди за жертвами Другої світової війни, а також молебні за захисників України.

Під час проведення заходів забезпечено організацію медичного супроводження та належного санітарно-епідеміологічного нагляду, охорона громадського порядку та дотримання правил дорожнього руху під час проведення масових заходів.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано