У Чаплинській громаді знову свято - відкрито новий дитячий майданчик у дошкільному навчальному закладі Чаплинської селищної ради «Малятко»

Дата: 21.06.2018 21:59
Кількість переглядів: 1047

21 червня 2018 року вихованці дошкільного навчального закладу Чаплинської селищної ради «Малятко» чекали з особливим нетерпінням.

Цей день запам’ятався дітям, їх батькам та працівникам закладу не просто як літній день, але і як день відкриття нового дитячого майданчику. Це довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого майданчика для дошкільного навчального закладу.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: заступник Чаплинського селищного голови з гуманітарних питань Яшний О.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Кулик О.Є.

Під час урочистого відкриття шановних гостей вітали діти та працівники закладу, які дякували Чаплинському селищному голові Фаустову О.Г. та всім причетним за чудовий дитячий майданчик.

Заступник селищного голови Яшний О.М. та начальник відділу освіти, молоді та спорту Кулик О.Є. привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового дитячого майданчика та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти, такі як відкриття майданчика дошкільного навчального закладу для майбутнього нашої держави – для дітей.

Також щирі слова подяки звучали від директора закладу Кас’яненко О.О. у адресу голови Чаплинської селищної ради Фаустову О.Г., відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради, комунальній установі Чаплинської селищної ради «Фінансово-господарська група з централізованого обслуговування закладів та установ освіти Чаплинської селищної ради» за придбання дитячого майданчика для дошкільного навчального закладу «Малятко».

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій «майданчик радості», де будуть гратись, виховуватись, спілкуватись з однолітками.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано