У Чаплинській громаді відбувся концерт «Руки, що дарують життя», присвячений святкуванню Дня медичного працівника та 110 років Чаплинській районній лікарні

Дата: 22.06.2018 08:19
Кількість переглядів: 1052

20 червня 2018 року у комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно - мистецький Центр» святкували подвійне свято - День медичного працівника та 110 років Чаплинській районній лікарні.

Захід підготовлено та проведено працівниками відділу культури Чаплинської селищної ради та комунального закладу Чаплинської селищної ради: «Чаплинський культурно-мистецький Центр»,  за підтримки Чаплинського селищного голови Олексія Георгійовича Фаустова.

Зі сцени лунали слова привітання та вшанування працівників медичного фаху від  Чаплинського селищного голови Олексія Георгійовича Фаустова, який нагородив подяками кращих працівників Чаплинської районної лікарні та подарував сертифікат на двокімнатну квартиру сімейному лікарю Недзільській А.П.

Зі словами привітання та нагородження до присутніх звернулись голова Чаплинської районної державної адміністрації Олександр Альбертович Бурейко та  голова Чаплинської районної ради Володимир Миколайович Бериславський.  Привітати своїх колег зі святом головний лікар Чаплинської районної лікарні  Наталія Володимирівна Козаченко, голова профспілкової організації медичних працівників району Олександр Миколайович Гриценко та головний лікар комунального закладу «Чаплинський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Іван Онисимович Бондаренко.

Протягом усього концерту ведучі Олена Привалова та Артем Щербак згадували історію Чаплинської районної лікарні, а також медпрацівників, яких вже з нами немає та головного лікаря Чаплинської районної лікарні, який передчасно пішов із життя  16 вересня 2014 року - Прокопчука Сергія Олександровича.

Усіх медпрацівників вітали енергійні хореографічні колективи: Зразковий ансамбль танцю «Капітошка» (кер. В.Магдалюк), танцювальний колектив «Сузір’я» (кер. Т.Мончик), студія сучасного танцю «Азарт» (кер. Л.Нірода) та хореографічний колектив «Аура» (кер. А.Бахмаєр та Т.Вакулко). Зачарували юні, талановиті співаки дитячого вокального гуртка «Веселі нотки» Георгій Шаповаленко та Вікторія Шевченко, чарівні Віта Фаустова та Крістіна Іноземцева та Мурат Халідов та Анатолій Павлюк -  керівник народного ансамблю народної пісні «Натхнення»,  вокального ансамблю «Степова ліра»,  чоловічого гурту «Чаплинські мелізми» та чарівного гурту «Грація». Усіх присутніх у залі привітав маленький талановитий музикант, вихованець КЗ «Чаплинська дитяча музична школа» Богдан Грабко (кер. Ф.Яковенко) з музичною композицією  «Деспасито».

Дорогі наші лікарі  і всі медичні працівники! Ми бажаємо, щоб у Вашому житті було більше щастя і радості! Щоб було менше хворих, але була більша зарплата! Щоб всі пацієнти видужували швидше! Щоб не виникало труднощів в роботі і в житті! Спасибі, що Ви є у нас, і ми завжди можемо звернутися до Вас за допомогою, адже тільки Ви допомагаєте вилікуватися нам від усіх недуг та хвороб! Зі святом Вас!

                                                             Крістіна Іноземцева

                                 Завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

                                 діяльності КЗ «Культурно – мистецький Центр».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано