У Чаплинській громаді відбувся мітинг-концерт, присвячений відзначенню 73-ї річниці визволення України та 74-ї річниці визволення Чаплинського району від німецько-фашистських загарбників

Дата: 01.11.2017 18:33
Кількість переглядів: 1087

 

31 жовтня  2017 року, за підтримки Чаплинської селищної ради, відбувся мітинг-концерт, присвячений відзначенню 73-ї річниці визволення України та 74-ї річниці визволення Чаплинського району від німецько- фашистських загарбників.

До привітального слова запрошувалися заступник голови Чаплинської селищної ради Яшний Олег Миколайович,  голова Чаплинської районної державної адміністрації Бурейко Олександр Альбертович та від молоді селища - учень 9-го класу опорного закладу НВК «Чаплинська школа- гімназія» Дрозд Владислав.

Ми не маємо право забути, що історія України – не лише хроніка творення держави і боротьби за її існування, а й мільйонноіменний  некрополь, де спочивають вічним сном сини і доньки нашого народу, які заради Батьківщини віддали найдорожче – своє життя.

У ході мітингу згадано всіх, хто мужньо та стійко боровся з ворогами на фронтах, у підпіллі, трудився в тилу. Під час хвилини мовчання всі присутні схилили голови перед світлою пам’яттю тих, хто цінною власного життя та здоров’я зупинив фашистську навалу. Ветерани війни є взірцем подвигу, мужності та патріотизму.

         Прикрасили  мітинг  піснями  солісти комунального закладу  Чаплинської селищної ради «Культурно-мистецький Центр» Георгій Шаповаленко, Анатолій Павлюк, Віта Фаустова.

 «В нашому серці будуть жити, ті що зів’яли наче квіти. Всі, хто в ті ночі і дні смерті заглянув просто у вічі. Ті, хто не думали про себе, ті, що для нас тримали небо і залишили слід в нашому серці, кожному серці». Ось такими словами  пісні  закінчила мітинг-концерт Крістіна Іноземцева.

Гості та мешканці селища вшанували пам’ять загиблих та поклали квіти до пам’ятнику загиблим воїнам-односельцям.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано