Виїзди та соціальна робота у населених пунктах Чаплинської громади продовжуються

Дата: 30.10.2017 16:40
Кількість переглядів: 933

27 жовтня 2017 року комунальним закладом Чаплинської селищної ради сумісно з фахівцями громади та районними службами здійснено черговий виїзд до населених пунктів Чаплинської громади для роз`яснення законодавства, надання допомоги населенню.

Цього разу керівником КУ Чаплинської селищної ради «Центр соціальних послуг» Ращупкіною А.М. сумісно з керівником Чаплинського відділення управління Пенсійного фонду України в Херсонській області Заболотнім О.В., керівником Чаплинського бюро правової допомоги Чавурською О.В. та спеціалістом служби у справах дітей Чаплинської районної державної адміністрації Войнаровською А.О.  здійснено виїзд до сел Магдалинівка та Червона Поляна.

Мета виїздів - наблизити соціальні послуги до сільського населення. У селах проведено роз`яснювальну роботу серед населення, що їхати в центр громади не треба кожного разу, коли необхідно отримати консультацію тієї чи іншої служби чи установи. Для цього в селі є фахівець із соціальної роботи.
         Зустріч з населенням проведено у приміщенні Магдалинівської та Червонополянської сільських рад. У кожному селі проведено групові консультації, по завершенні - індивідуальні. Фахівцям із соціальної роботи сел надано методичну допомогу по роботі із сім'ями у складних життєвих обставинах.
Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано