У Чаплинській громаді відзначено День працівників культури

Дата: 13.11.2017 16:29
Кількість переглядів: 1082

         Відзначення жодної події чи професійного свята в Чаплинський громаді не проходить без участі працівників культури та учасників художньої самодіяльності, які дарують радість і гарний настрій своїми виступами, вміють прикрасити будь-який захід. Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно плекаються джерела духовності, правди і краси. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує спільність у громадах, робить нас неповторними, несхожими на інших.

          10 листопада 2017 року в комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Культурно-мистецький Центр» відбулося святкове дійство, де вшановували працівників культури та аматорів народного мистецтва.
          Ведучі заходу Тетяна Божко і Крістіна Іноземцева запросили до мікрофона заступника голови Чаплинської селищної ради Яшного О.М., який вітаючи працівників культури, відзначив, що в закладах культури громади працюють справжні професіонали, фахівці своєї справи, які доносять до людей культуру нашого народу, і яких дійсно можна назвати лікарями людських душ, адже вони своєю майстерністю дарують всім гарний настрій та нагородив культпрацівників грамотами голови Чаплинської селищної ради.
          Невичерпного творчого натхнення працівникам культури та майстрам народного мистецтва разом з грамотами та подяками побажала в.о. начальника  відділу культури Чаплинської селищної ради Божко Т.В.

          За вагомий особистий внесок  у розвиток національної культури, плідну творчу діяльність та з нагоди професійного свята подяки отримали аматори народного мистецтва та працівники КЗ «Культурно-мистецький Центр» від в.о директора Шаповаленко О.В.

          Свято прикрасили своїми виступами Анатолій Павлюк, Віта Фаустова, Георгій Шаповаленко, Крістіна Іноземцева та діти – учасники гуртка «Веселі нотки», а культпрацівники громади були радо вражені такою увагою до скромних і самовідданих людей, які вірою, надією і любов’ю  будують благородний храм духовного відродження народу, зберігають і примножують його культурні цінності.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано