У Чаплинській громаді проведено прийом та консультування мешканців громади

Дата: 21.11.2017 16:19
Кількість переглядів: 1316

          21.11.2017 року у приміщенні Чаплинської селищної ради здійснено прийом громадян та безоплатне консультування жителів Чаплинської громади.

          Прийом та консультування мешканців здійснено робочою групою у складі заступника Чаплинського селищного голови з гуманітарних питань Яшного О.М., головного спеціаліста бюро правової допомоги Серпутько В.В., начальника Чаплинського РВ ДВС ГТУЮ у Херсонській області Мануйло І.В. та в.о. начальника Чаплинського РВ ДРАЦС ГТУЮ у Херсонській області Зінченко О.І.

         Громадянам надано консультації з соціальних питань, ознайомлено з порядками оформлення субсидій, розпорядження та користування нерухомим майном, оформлення спадщини на нерухоме майно, стягнення аліментів та пред’явлення виконавчого листа про стягнення аліментів безпосередньо стягувачем до бухгалтерії підприємства, на якому працює боржник. 

         Оголошення про консультування населення розміщено на інформаційних стендах селищної ради.

          Під час особистого прийому громадянам розповсюджено черговий випуск газети «Юридичний вісник Херсонщини», доведено до відома інформацію про правоосвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!»

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано