1 червня –День Захисту дітей. Захопливо, весело, цікаво проведено у Чаплинській селищній раді заходи  до Дня захисту дітей!

Дата: 01.06.2018 21:06
Кількість переглядів: 984

          Стало доброю традицією відзначати  дітей, які протягом навчального року стали переможцями Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, МАН, конкурсів, фестивалів, спортивних змагань турнірів, мистецьких конкурсів, виставок, туристичних змагань та військово-патріотичних ігор. 01 червня 2018 року в залі КЗ Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно - мистецький центр» – відбувся урочистий захід «Честь і гордість  Чаплинської громади 2018» на якому було відзначено 84 переможців різних заходів обласного та всеукраїнського рівнів.

          Зі словами привітання до присутніх звернулися Чаплинський селищний голова Фаустов Олексій Георгійович та начальник відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Кулик Олена Єгорівна. Всі нагороджені  отримали від голови селищної ради спеціальні нагороди та солодкі подарунки.

Для присутніх лунали пісні, гуморески, вірші, танцювались танки переможцями конкурсу «Таврійський барво грай».

Центр селища заполонили дітлахи. На стадіоні «Освіта» проходили заходи на різний смак та  для різних вікових категорій дітей: спортивні змагання, ігри, конкурси, майстер-класи.

Напружена була боротьба в змаганнях з вільної боротьби. Так у ваговій категорії до 18 кг І місце здобув Ковальов Олексій , ІІ місце – Карпов Іван,      ІІІ місце – Бутенко Ілля(керівник Алірізаєв М.А);  у ваговій категорії до 21 кг  І місце – Зіневич Родіон, ІІ місце – Григорьєва Катерина, ІІІ місце – Кібаров Джаміль (керівник Алірізаєв);у ваговій категорії до 22 кг І місце – Гмиря Андрій, ІІ місце – Фазаіров Анвар (керівник Алірізаєв М.А.), ІІІ місце – Козін Максим (керівник Горобец Ф.В); у ваговій категорії до 25 кг І місце- Карпук Святослав, ІІ місце – Цімбал Марк, ІІІ місце – Булгаков Іван (керівник Алірізаєв); у ваговій категорії до 26 кг перемогу здобули: І місце – Норченко Олександр, ІІ місце – Царюк Карина, ІІІ місце – Решетняк Вікторія (керівник Алірізаєв М.А.); вагова категорія до 35 кг І місце – Мальченко Олександр(керівник Алірізаєв М.А.), ІІ місце – Яковенко Артем(керівник Горобец Ф.В), ІІІ місце - Яшік Аліна (керівник Алірізаєв М.А.); у ваговій категорії до 60 кг І місце – Лівіцька Діана, ІІ місце – Карпов Микола, ІІІ місце – Решетняк Вікторія (керівник Алірізаєв М.А.); у ваговій категорії до 100 кг І місце – Скрічевський Андрій, ІІ місце – Лівіцька Діана.

В цей же час у центральному  спортивному залі проходили змагання з  першості по волейболу, участь у яких взяли чотири команди: команда хлопчиків і команда дівчаток з ОЗ «Чаплинська спеціалізована школа» та відповідно гравці Першокостянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Перемоги здобули команди хлопчиків та дівчаток Першокостянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Юні футболісти (вікова категорія 2007-2008 роки) провели гру між гравцями ДЮКФП та Преображенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Перемогла команда ДЮКФП. Серед футбольних команд Хлібодарівкого НВК школа-сад та Преображенки (вікова категорія 2005-2006 років) перемогу здобули футболісти Преображенкої ЗОШ І-ІІІ ступенів. Всі отримали кубки та медалі.

 Конкурс малюнків на асфальті зібрав велику кількість охочих показати свою майстерність. У ньому переможцями стали: І місце Кобзар Каміла та Кібар Чічек; ІІ місце – Денисенко Вікторія та Буганова Тетяна, ІІІ місце Білоус Яна та Тищенко Анна. І переможці і всі учасники отримали подарунки.

У грі-квесті «Пошук скарбів», яка проходила у «Парку Слави» швидшими та більш ерудованими виявилися учні ОЗ НВК «Чаплинська школа-гімназія».

Успіхом у дітей користувалися майстер-класи, які проводили фахівці КЗ «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва». Діти при допомозі дорослих виготовляли квітки, ляльку-мотанку, ляльку-домовичок, яку потім отримували  на згадку.

Всі бажаючі мали змогу взяти участь у веселих конкурсах та розвагах для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

На згадку про цей день діти отримали  призи та подарунки.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано