Вчителі, наставники це ті люди, яким довірено найцінніше – навчання та виховання підростаючого покоління. І хоч результат їхньої праці не видно миттєво, саме від них залежить багато в чому майбутнє нашої держави.

Дата: 02.10.2017 14:19
Кількість переглядів: 1096

У Чаплинській громаді відбулось святкування 

Дня працівників освіти

         Вчителі, наставники це ті люди, яким довірено найцінніше – навчання та виховання підростаючого покоління. І хоч результат їхньої праці не видно миттєво, саме від них залежить багато в чому майбутнє нашої держави.

           День вчителя прийнято відзначати у кожній школі країни. У цей день учні дарують викладачам квіти, влаштовують концерти та всіляко висловлюють подяку за їхню працю.

Кожен з нас мабуть з особливою теплотою згадує свою першу вчительку. Адже навіть у видатних вчених і президентів був перший учитель, який дав старт для звершень і відкриттів.

          В освітніх  закладах Чаплинської  селищної ради працюють 302 педагоги, які навчають і виховують понад 2398 дітей.

28 вересня 2017 року  в приміщенні комунального закладу Чаплинської селищної ради  «Культурно-мистецький Центр» відбувся святковий захід з нагоди відзначення Дня працівників освіти.

На урочистості були запрошені працівники освітніх закладів громади, ветерани педагогічної праці, заступник Чаплинського селищного голови Яшний О.М. та секретар Чаплинської селищної ради Котик І.І., депутати Чаплинської селищної ради, меценати, громадські діячі, представники ЗМІ.   

            Зі словами привітання до присутніх звернулися  секретар Чаплинської селищної ради Котик Ірина Іванівна та начальник відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Кулик Олена Єгорівна. Вони подякували присутнім  за плідну працю, побажали натхнення та успіхів у роботі.

           За сумлінну працю та особистий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління були нагороджені: грамотами Управління освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації – 5 педпрацівників; грамотами селищного голови – 26; грамотами начальника відділу освіти,молоді та спорту Чаплинської селищної ради 24 працівники освіти. За якісну підготовку до нового навчального року цінними подарунками  нагороджені: опорний заклад НВК «Чаплинська школа – гімназія», Скадовська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Чаплинський ДНЗ №3 «Струмочок», Балтазарівський ДНЗ «Веселка». За якісно організований освітній процес  цінними  подарунками нагороджені: опорний заклад «Чаплинська спеціалізована школа», Магдалинівська філія ОЗ «Чаплинська спеціалізована школа», Магдалинівський ДНЗ «Віночок», Червонополянський ДНЗ «Сонечко».

Щирі слова подяки  звучали зі сцени педагогам, технічним працівникам, кухарям, бухгалтерам, медичним сестрам, усім, хто працює в освітній галузі.

         Всім  присутнім від щирої душі дарували своє мистецтво працівники та вихованці загальноосвітніх навчальних закладів, комунальний заклад Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа», комунальний заклад Чаплинської селищної ради «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва. Глядачі  із захватом спостерігали за запальними танцями, слухали милозвучні пісні та вірші на знак вдячності за нелегку але таку почесну працю на освітянській ниві.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано