Книги – фундамент освіти, бібліотеки - основа цього фундаменту.

Дата: 02.10.2017 14:39
Кількість переглядів: 766

У Чаплинській територіальній громаді відбулось святкування Всеукраїнського дня бібліотек

         Книги – фундамент освіти, бібліотеки - основа цього фундаменту. Люди завжди цінували книги і берегли їх, як дорогоцінні скарби. Без книг життя неможливе, а значить, неможливе воно і без бібліотек. У наших руках завжди свята і вічна книга – джерело духу, розуму, моралі. Дійсно, у бібліотекарів унікальна можливість нести людям високе, мудре, щире і святе, ріднити з книгою, відкривати кожному красу і силу слова.

Тож у Всеукраїнський день бібліотек зібралися колеги, шанувальники читання, щоб віддати шану людям, які взяли на себе відповідальність за формування і розвиток людської свідомості, виховання справжніх патріотів своєї Батьківщини, організацію культурно-дозвіллєвого проведення вільного часу та змістовного відпочинку.

Заступник голови селищної ради Яшний Олег Миколайович відзначив благородність професії бібліотекаря, нагородив грамотами голови селищної ради  бібліотекарів Чаплинської громади за значний внесок у розвиток бібліотечної справи, щиро побажав і далі розвиватися задля духовного збагачення громади. 

В.о. начальника відділу культури Чаплинської селищної ради Божко Тетяна Василівна привітала з Всеукраїнським днем бібліотек та кращих із кращих відзначила грамотами за плідну роботу і побажала творчих звершень, миру і щастя у кожній родині.

В.о. директора комунального закладу «Чаплинська центральна бібліотека» Жовнерчук Антоніна Леонідівна підкреслила значимість професійної діяльності кожного бібліотекаря комунального закладу, побажала нових успіхів в роботі на благо громади та відзначила грамотами і подяками вклад бібліотекарів у спільну працю.

Приємно було чути бібліотекарям слова вдячності від читачів Арсєньєвої Наталії, Харченка Анатолія, які саме в бібліотеці знаходять духовну насолоду та естетичне задоволення від прочитаних книг.

Гарним співом  та професійним виконанням порадували всіх присутніх викладачі комунального закладу «Чаплинська музична школа» Лідія Шумельчук, Ілля Пуздря, аматори Георгій Шаповаленко, Крістіна Іноземцева.

Свято Всеукраїнського дня бібліотек збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові. Тож бажаємо всім віри у власні сили, надії на краще життя, поваги від читачів, мудрості у здійсненні планів і мрій, миру, здоров’я, усіляких гараздів !

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано